Saturday, 31 December 2011

Bear :)

Lala, smlam aku shisha. aku tunggu dye dari pukul sebelah lebih sampai pukul dua dye tak sampai-2. sediyh gila. tapi takpe aku tak marah. aku sabar jea. takpe aku faham mybe dye busy or dye tidur kot. time nak balik ali b tuh mama tanye jumpa donnie, aku cakap jumpa. Sorry maaaa wawa tipu mama. Lepas tuh dah sampai umah aku muntah-2 mama kata mengandung anak donnie kea. Hahahaha! mama niyh suka usik wawa.

time nak tidur tuh aku asyik cakap dengan bear kesayangan aku :') aku tanye bear tuh " biy awak sayang saya? biy jangan tinggalkan saya, awak janji erk? biy buat apa tuh? " n macam-2 lagi. lepastuh aku nangis. lepas nangis aku tgk gambar dye dalam nfon sambil tuh dengar lagu yang dye nyanyi untuk aku. lagu yang dye nyanyi tuh sama dengan lagu dalam blog niyh :') lepastuh aku main bear balik, rara tgk jea aku main bear tuh. Hahahaha! aku main bear tuh sampai tertidur. hikhikhik.

pagi esoknye ingat nak call dye tapi takut dye cakap " Kau jangan call aku lagi " so aku tahan diri aku sampai nangis-2. hurmm.  aku tak boleh nak tahan diri aku tak call kau sehari lepastuh aku call kau. ingat kau marah-2 rupanye kau okay jea :') Thankyou biy :*

petang niyh aku nak jumpa dye dekat KL tgk-2 aku kene balik kampung ibu suruh ikut. OHH TAK SUKA. Aku tak nak ikut sebab nanti rindu dekat dye. Nanty dekat kampung tak boleh jumpa dye :( dah berapa hari tak jumpa dye lagi niyh :( hurmmm . takpe aku faham dye busy. lepastuh aku mintak maaf dkat dye sebab aku tak boleh pergi KL sebab kene balik kampung. Dye suruh aku ikut ibu balik kampung. dye kata org tahu knapa wawa tak ikut sebab nanti rindu org kan. Dye niyh tahu jea lah sebab tuh :') tapi dye suruh aku ikut ibu balik kampung. aku pun ikut lha cakap dye :')

Biy saya sentiasa rindukan awak :') rindu aku call saya pagi-2 :'( hurmm. rindu nak dengar " morning baby " Ohhhhh :'(

No comments:

Post a Comment