Friday, 2 December 2011

tak sangka kau sayang aku :')

Tadi call gemok kesayangan saya :) Time tuh wawa tgh lepak . Lepas tuh aiman tanye wawa dekat mne sebab time tuh dengar suara laki . Then , aiman tanye " baby kau dekat mane , haaaa ! knapa dengar suara laki ! sekarang dah pukul berapa , balik sekarang KFINE " kene marah pulak dengan aiman .. Bytheway risau jugak kau dekat aku kan sayang . lepas tuh aiman ajak pergi TS isnin nie :) . lepas dye marah aku , aku pujuk dye . gentle susah gila nak pujuk dye . time nak tutup nfon tuh dye cakap macam niyh :

Wawa : kejap lagi baby call bie balik erk ?
Aiman : Hurmm :( , yelah ..
Wawa : bie takmo lah majuk okay sayang . senyum tak perlu kata apa-2 :)
Aiman : Baby gila erk ? Haha .
Wawa : haha , mybe . okay lah bie bubye sayang .
Aiman : I Love You ( slow gila dye ckap :( )
Wawa : Apa bie cakap tak dengar lah bie ( sebenarnye dengar tapi slow sangat :()
Aiman : I love you pendek
Wawa : huh ? klau bie sayang bby , bie Cakap kuat-2 ! :p
Aiman : I LOVE YOU LAH PENDEK ( kuat gila bhai --' )
Wawa : Haha , thankyou bie .. I LOVE YOU TOO ( kuat jugak ) Haha ,
Aiman : MMMMUUUUUUAAAAAHHHHHH ( Amboi kuat nye bie )
Wawa : Haha , thankyou bie Muah ( slow jea )
Aiman : Slow gila bby --' kau cakap muah tuh kuat sikit ,
Wawa : takmoo malu !
Aiman : Kfine , kau tak sayang kau kann ? cepat lah bby :(
Wawa : MUAHHHHHHHH ! cukup takk ?
Aiman : Hahaha , cukup-2 :) Bubye sayang .
Wawa : Byeee :)


# Bie, kau dengar je kan apa yang aku cakap dekat kau :) Thankyou bie . sebab tuh aku sayang kau gemok !


lepas tuh kau tegur aku dalam facebook kan sayang ? Hikhik . aku ingat kau tak reti nak tegur aku dah :) haha , lepas tuh kita main pool kan sayang ? Hikhik , bby ingat bie pro main game tuh rupanye problem , Haha . Wawa 3-0 aiman .. lepas dah main game tuh kau nak out sebab hal penting kata nye .. aku pun okay


lepas berapa minit tuh kau online balikk , Haha . gila punye gemokk :p

.

# Bie thank . aku ingat kau tak sayang aku , aku ingat kau tak kesah yang ada yang ade laki nak kat aku . aku ingat kau lepaskan kan aku macam tuh je dekat laki tuh , Rupanye kau sound dye bie ? Ohh terharu gila . Dari situ boleh nampak yang kau sayang aku kan bie ? Aku nak kau tahu yang aku sentiasa sayangkan kau sentiasa take care pasal kau , sentiasa rindu kau :) I Love You Bie .. Aku rindu kau cakap " Baby i love you more then you me " Ohh so sweet bie !

Wednesday, 30 November 2011

Risau :(

Tadi aku tidur lepas tuh rara call :

Rara : weyh wawa kau ade gadoh dengan T***** kea ? 
Wawa : takde lah , aku baik dengan dye siap chatting lagi , Asal weyh dye ade cakap pasal aku kea ?
Rara : Ohh , takde pape lah . Kau ade tgk blog T***** takk ?
Wawa : Ehhh , bukan dye takde blog kea ? dye kata dekat aku dye takde blog --' . 
Rara : ohh , yekea . hmm , kau ade cakap pasal T***** kea dalam blog kau ?
Wawa : Asal ? adee tapi satu post jea :) 
Rara : kau cerita pasal apa ? 
Wawa : aku nak dye lepaskan aiman , sebab dye kan scandle aiman ..
Rara : Mane kau tahu dye scandle aiman ?
Wawa : aku suruh dye jujur dengan aku lah . aku tnye aiman " bie ade perempuan lain kea ? siapa ? " lepas tuh aiman jujur dye ade T****** . aku geram update lah dalam blog :) Hee ~
Rara : owhh , okay lah wey bubye ..
Wawa : okayy bubye :)

# Ehhhh , pelik-2 jea rara nie T****** kata dekat aku dye takde blog , kau tiba-2 tanye macam tuh asal dwohh ? Hmmm , Risau gila bhaii .. Hmmm :(

lepas aku tak sedap hati aku call aiman :(

Aiman : Heyy baby , 
Wawa : Heyy yunk ,
Aiman : Muahhh ,
Wawa : Haha , gila :P ,, Bie , bie sayang bby takk ?
Aiman : Ofcoz lha pendek ! knapa niyh ?
Wawa : hmm , takde pape lah bie , bie iloveyou :(
Aiman : ckp Skunk ! bby i love you more 
Wawa : bby tak sedap hati lha sayang , bby takut bie tinggalkan bby lha :(
Aiman : Byyyy ! jangan pikir macam tuh lha sayang .
Wawa : hmm , okayy lha geok jap lagi bby call balik taw .
Aiman : okayy , bye bby i love you more then you love me sayang ! 
Wawa : apa kuat sikit :)
Aiman : I LOVE YOU MORE THEN YOU LOVE ME PENDEKKK ! ! ( menjerit )
Wawa : Haha ,  thankyou sayang , i know this . I love you so muchh buncit !
Aiman : Muahhh , dekat pipi kau yang tembam tu .
Wawa : Elehhh , gemok nie :) Muahhhhhhhh dekat pipi bie jugakk :*

# Lepas aku takut dye tinggalkan aku aku terus call dye . then , dye buat aku tenang :) Thankyou bie . That why aku sayang kau gemokk !

Tuesday, 29 November 2011

Kau kata nak jadi P.E.N.G.K.I.D

Weyh perempuan kau kata nak jadi pengkid tapi kuat majuk dengan aku . Ada kea pengkid kuat merajuk ? ade kea ade kea ? Takde kannn , Bajet pengkid dowh kau ..

Nanty kau nak pujuk awek kau yang tgh merajuk macam mane ? Kau merajuk awek kau pun merajuk --' Apa cerita , Klau dua-2 merajuk siapa nak pujuk dowhh pastu nanty lama-2 breakk .. Haha , Dengan aku pun kau merajuk bagai lepas tuh aku jugak nak kene pujuk okayy sampai kau okayy . Weyh pikir lha aku yang jadi ex pengkid pun boleh tahan pujuk kau apa lagi kau YANG NAK JADI PENGKID sangat , Haiyoo ini perempuan lah manyak bikin susah meyy .

And lagi satu rambut kau panjang macam perempuan tapi nak jadi pengkid apa cerita , Haiyoo ini perempuan ..

Kau tak payah lah jadi pengkid merajuk jea tahu , rambut dah panjang then nak jadi pengkid --' gelak sikit Haha ,
Weyh klau kau baca blog aku nie terasa kea apa kalau nak gaduh cakap okay baby I WAIT YOU

Bajet pengkid dowhh kauu , siap tanye aku lagi macam mne nak jadi peng , macam mne nak mengorat perempuan , Haha , Sakai

Monday, 28 November 2011

Kau tetap dalam hati aku bie :)


Budak perempuan yang suka dekat bf aku # Hmm , terasa ? mybe engkau kot :)

Weyhh kau tolong lepaskan aiman untuk aku dowhh , Kau kene faham jugak yang aiman tgh couple dengan aku . Weyh pikir lah perasan aku jugak yang tgk couple dengan dye :( yes aku tahu kau sayang dye sangat sangat sangat kann ? tapi perasaan aku kau nak campak mane sayang ?

Cuba lah kau pikir klau kau ade dekat tempat aku sekarang mesti kau merayu-2 macam aku nie . Syang , siapa tak sakit hati kan bf kita ade org kacau ? Kau pikir kau punye sayang jea dekat aiman kan ?  Kau tak pikir pun perasaan aku yang teluka nie .. Yang kau tahu kau punye perasaan jea ..

Aku bukan nak sound kau but aku tak kisah klau korang kawan , Tapi korang sekarang scandle tahu takk scandle ? Boleh buat aku break dengan aiman tahu takk ? Aku nak aiman setia dengan aku bukan curang , Okay aku tahu aku tak sempurna jadi perempuan aku tahu aku ex pengkid . Weyh , aku dulu kecewa dengan cinta lelaki sampai jadi pengkid kau tahu tak ? Nabi tak mengaku umat kau tahu takk ? Sampai macam tuh sekali aku kecewa dengan laki tapi kau ade ? takde kan , aku nie pun boleh lepaskan ex aku sampai aku jadi pengkid tahu takk weyyhh ? Hmm ,

Aku nak kau faham perasaan aku :) Aku tahu aku ex pengkid , Ex pengkid pun ade perasan kann sayangg ..

bie nie luahan hati bby :

Dalam hati ini ada nama muu nama seorang insan yang aku rindu , ( AMIRUL AIMAN )
Dalam senyum ini ada tangisan , tangisan seorang insan terluka . ( depan bie bby senyum tapi dalam hati fuhh tuhan yang tahu )
Sayu hati sayu sekali melihat engkau berpimpin tangan si dia . ( Fuhh sayu nye hati aku bila tahu kau pegang tangan dye tuh )
Sakit hati , sakit sekali pabila cinta yang aku beri tak di hargai ( Knapa bie buat macam nie ? Hmm , Tapi bby percaya yang bie akan jaga hati bie elok-2 sebab bie ade cakap dengan bby n janji hari tu )

I Love You Bie , Muahh sikit :)

Chatting With My Baby Boo :)


Aiman : Bby bilew ko nk dtg sini lgi ? :(
Wawa : Haha , knapa ? Rindu lha tuh ^_^ bie bukan tak suka bby datang sane kea ?
Aiman : ade bie ckp bie x sukew ? Kfine . bby tak pyh dtg lgi . aq tk winduw ko pun :(
Wawa : Atoto , takmoo lha majuk gemokk . Bie tak suka bby datang kan ?
Aiman : hurmm , mnew  adew aq ko dtg sini la bby sbb tu aq tnye bonggok bilew ko nak dtg . rindu :(
Wawa : Haha , Atoto , nnty lha okayy sayang :)
Aiman : hurmm .
Wawa : bie , takmoo lha majuk okayy ? nnty kita jumpa jugak kan ?
Aiman : hurmm ,
Wawa : untunglha bie pakai kau aku dengan bby , bby suka sabenarnye sayang ^_^
Aiman : bby dgr ni klo pkai ko aq pun x semestinya bie x syg bby :)
Wawa : Hee ~ okayy bie :) Orang nak keluar pergi makan :)
Aiman : Kfine , Bye
Wawa : Biee ! Orang nak makan dengan mama lah sayang . Takmoo lah marah sayang :(
Aiman : owh an nk yg jumpew laki :)
Wawa : Haha , tahu pun takut
Aiman : Ofcoz la glew..
Wawa : Bby nak satu jea dari bie kasih sayang bie :(
Aiman : hurmm , i already give my heart .
Wawa : Okay sayang , thankyou bie , Bie i got to go now ,
Aiman : okay , i lov u to bby <3 , dont noty2 ok  , hee .
Wawa : Okayy sayang jangan risau okayy sayang :) I love you too sayang .
Aiman : :)

Foyoooooo Foyoooo , Thankyou bie , I Love You So Much ! Bie , Bby nak bie tahu yang by nak dari bie kasih sayang yang iklas , kesetiaan yang suci perhatian dari bie :) bie , I miss you everday n evernigth . I need you in my life , only you can make me happy :)

Sunday, 27 November 2011

Bie , I Miss You

Bie bie bie bie bie , baby rindu bie lha :(   Bby rindu nak meet lagi . Bie nie suka sangat tinggalkan bby an ? Haishh ! Aku rindu kau sangat sangat sangat sangat lha gemokkk :( . Bby rindu bie peluk bby, bby rindu bie kiss bby :( Orang kata klau dye buat macam tuh sebab nak kuatkan cinta terhadap kita betul kea ? sebab benda tuh buat kita lagi sayang . Hmm , aku hope betul :) Bie bby rindu bie cakap " ko tahu aq sygkan ko , ko jgn tinggalkan aq lha pendek " Hahaa , bie nie tahu pun takut bby tinggalkan bie . bie pun jangan tinggalkan by okayy sayang . aku rindu kau cakap " aq rindu ko la pendek bila nak meet :'( " tahu pun rindu ingat nie bie tak tahu nak rindu bby tadi . Hmmm , klau bie nak tahu bby pun rindu bie jugakk . bby rindu bie suapkan roti dlm mulut bby lepas tuh bie comotkan mulut bby . Haha , Bby rindu sangat sangat sangat sangat ! I Love You Bie , I Need You In My Life , I Miss Youu Everday Evernigth You Know This ? I Love You Like A Love Song Baby :)

Bie :)

Bie , by rindu bie . Bie asal pergi pasal ke melaka sana , bie buat apa dekat sane ? hmm :(  semalam bie buat " Hye please call me back " dekat bby . Then , bby call bie lambat sebab bby tidue sorry okay bie , bie bukan sengaja . maafkan bby okay sayang . lepas bby bgn tidur bby terus call bie , lepas tuh bie cakap " kau asal call aku lambat gila . huh ? kau tahu tak aku rindu kau tahap babi . penat aku tunggu kau tahu takk " Haha , bie kau nie tiba-2 sound aku kann ? Buduh betul lha ! Haha . Sorry okayy bby tak sengaja . Bythway aku pun rindu kau tahu takkkk ? Haish ! --' . bie knapa perasaan by cakap bie ade orang lah selain bby ? bby takut sangat bie . bby takmoo bie macam tuh . bby nak bie setia dengan by bukan curang . Saya nak awakk setia dengan saya . Saya nak awak selalu rindu saya :) . Saya nak awakk sayang saya :) ILOVEYOUSAYANG saya rindu awak cakap " i`m awlays lov u la pendek " Hikhikhik