Saturday, 31 December 2011

Bear :)

Lala, smlam aku shisha. aku tunggu dye dari pukul sebelah lebih sampai pukul dua dye tak sampai-2. sediyh gila. tapi takpe aku tak marah. aku sabar jea. takpe aku faham mybe dye busy or dye tidur kot. time nak balik ali b tuh mama tanye jumpa donnie, aku cakap jumpa. Sorry maaaa wawa tipu mama. Lepas tuh dah sampai umah aku muntah-2 mama kata mengandung anak donnie kea. Hahahaha! mama niyh suka usik wawa.

time nak tidur tuh aku asyik cakap dengan bear kesayangan aku :') aku tanye bear tuh " biy awak sayang saya? biy jangan tinggalkan saya, awak janji erk? biy buat apa tuh? " n macam-2 lagi. lepastuh aku nangis. lepas nangis aku tgk gambar dye dalam nfon sambil tuh dengar lagu yang dye nyanyi untuk aku. lagu yang dye nyanyi tuh sama dengan lagu dalam blog niyh :') lepastuh aku main bear balik, rara tgk jea aku main bear tuh. Hahahaha! aku main bear tuh sampai tertidur. hikhikhik.

pagi esoknye ingat nak call dye tapi takut dye cakap " Kau jangan call aku lagi " so aku tahan diri aku sampai nangis-2. hurmm.  aku tak boleh nak tahan diri aku tak call kau sehari lepastuh aku call kau. ingat kau marah-2 rupanye kau okay jea :') Thankyou biy :*

petang niyh aku nak jumpa dye dekat KL tgk-2 aku kene balik kampung ibu suruh ikut. OHH TAK SUKA. Aku tak nak ikut sebab nanti rindu dekat dye. Nanty dekat kampung tak boleh jumpa dye :( dah berapa hari tak jumpa dye lagi niyh :( hurmmm . takpe aku faham dye busy. lepastuh aku mintak maaf dkat dye sebab aku tak boleh pergi KL sebab kene balik kampung. Dye suruh aku ikut ibu balik kampung. dye kata org tahu knapa wawa tak ikut sebab nanti rindu org kan. Dye niyh tahu jea lah sebab tuh :') tapi dye suruh aku ikut ibu balik kampung. aku pun ikut lha cakap dye :')

Biy saya sentiasa rindukan awak :') rindu aku call saya pagi-2 :'( hurmm. rindu nak dengar " morning baby " Ohhhhh :'(

Takut :(

Tadi call dye, lepas tuh dye kata dye ada baca blog wa. dia tanye wa kanapa wa sayang dye tahap macam tuh sekali. wa tak tahu knapa wa tak boleh jawap soalan tuh. sorry sorry sorry. Wa tak bolah jawap soalan tuhbuat masa sekarang. wa nak jawap tapi takut. hurmm. WhyWhyWhy aku nak tak jawap soalan dye :( hurmm. awak sayang awak sangat-2.

Friday, 30 December 2011

Luahan hati wawa (':

knapa knapa knapa ! knapa kau nak tinggalkan aku . knapa weyh ! aku dah sayang kau gila pikir senang lha nak lupkan kau ? WOW ! gantle susah tahu taaak ? Please weyh jangan jangan jangan . Aku pun tak tahu knapa aku boleh sayang kau sampai tahan macam niyh sekali :'( . kalau kau nak tahu aku setiap malam aku akan sebut nama kau " biy donnie " then terus nangis . Aku rindu kau call aku setiap pagi :') rindu sangat-2 sayang . Tapi takpe aku faham kau busy kan sayang ? Aku rindu nak dengar " 123iloveyou " ohh :') please janga buat aku terpakse biy . Cukup lha aku kene GAME . Jangan pakse diri kau untuk lupakan aku sayang. jangan pakse aku tinggalkan kau sayang . JANGAN JANGAN JANGAN  .

Knapa kau remove aku jadi friend dalam facebook kau ? kau macam pakse diri kay nak lupakan aku lha weyh . jangan bagi aku tersekse . betul kata mama kalau dah sayang seseorang tuh jangan sayang sangat nanty kecewa . Hurmm .

hurmmm :'/

Aku sayang kau . aku sayang kau . aku sayang kau . aku sayang kau . aku sayang kau lha :( JANGAN PAKSE AKU LUPAKAN KAU !!! Air mata aku mengalir bila kau suruh aku lupakan kau :'( . Hati aku bukan macam laki hati aku hati perempuan . hati yang lemah . Please jangan buat aku macam niyh . Aku tak kuat .

hurmmm :'/

Aku sanggup buat apa yang kau tak suka asalkan aku dapat kau :( knapa tiba-2 kau suruh aku lupakan kau ? Kau kata sebab kau jealous aku banyak abg angkat okay aku boleh lepaskan dyeorg . Please dowh jangan buat aku macam niyh . Aku akan dengar cakap kau . Aku sayang kau tahap babi kot . pikir senang nak lepaskan OHH NO WAY

Tuesday, 27 December 2011

sabar

Ya Allah , aku tak sanggup nak nangis sebab dye takde. Aku dah pikir nak buat benda bodoh. Aku sayang kau sangat sangat sangat. Naak hug kau lha sial ! :'(

Donnie

wecam dengan dye semalam. wawa nangis depan wecam. wawa tak tahu kenapa wawa nangis depan wecam. wawa tak boleh terima yang dye akan pergi dari wawa. wawa sayang dye sangat-2. Hanye tuhan yang tahu bertapa sayang nye aku dekat dye. wawa tak sanggup nak hidop sendiri takpe dye. wawa tak sanggup nak nangis sebab dye. wawa tak kuat nak tempuhi uji ini. wawa tak sanggup. Ya Allah, bagi lha aku hidop dengan dye. Bagi lha hidap dengan dye walaupun sekejap. Dye dah curi hati aku , takkan dye nak biarkan hati aku macam tuh jea. hati aku tak sanggup nak hancur lagi sekali  :(

kau sekejap jea kan buat akau tersenyum. thankyou bagi jam kesayangan kau dekat aku. aku selalu pakai jam tuh. Aku suka sangat. Aku ade cakap dekat kau aku nak bagi bear kan sayang ? Aku akan bagi bear kesayangan aku tuh dekat kau. Aku nak kau setiap malam kan aku peluk bear tuh. Aku nak kau jaga bear kesayangan aku tuh.

Thankyou tahan perangai gedik aku . Thankyou datang dalam hidop aku . Thankyou sayang aku . Thankyou setiap hari datang umah aku . Thankyou bagi jam dekat aku . Thankyou bagi cover nfon dekat aku . Thankyou usaha curi hati aku sampai aku betuk-2 sayangkan kau . Thankyou kau pernah nangis pasal aku . Thankyou for everthink . WALOVEYOU

Orang yang tersayang :')

Seriously aku sayang kau. Aku nak kau sorang dalam hidop aku. Aku nak kau jaga aku. Aku nak kau bagi kasih sayang dekat aku. Aku tak kuat nak menangis lagi.
Ya Allah, bagi lha aku kesabaran utk hadapi semua dugaan mu ini. bagi lha aku hdop dengan dye. Aku tak kuat nak menangis sebab dye. Sumpah aku sayang kau . jangan tinggalkan aku

Sunday, 25 December 2011

nangis

Susah aku nak lepaskan kau macam tuh jea lah weyh :( . sumpah aku tak tahu kenapa aku senang nangis sebab kau. Aku tak pernah nangis sebab laki macam mane aku nangis sebab kau. Aku hope kau sentiasa dekat dengan aku. Aku susah nak terima kau tinggalkan aku utk selamanye lah b. Ya allah , tabahkan lah hati aku. bagi lah aku kuat hadapi semua uji mu ini ya allah. Aku akan selalu berdoa utk kau sayang. kau jangan lupakan aku.

Saturday, 24 December 2011

Shisha dengan dye :D

gemok n abg angkat wawa ajak shisha  . da lama tak ambik shisha . yela time couple dgn " AMIRULAIMAN " mne boleh ambik semua tuh  . klau ambik jea kene mrh . lagi pun gemok shisha situ setiap malam .. time shisha dengan abg , gemok takde so time tuh lha ambik byk .. lepas tuh gemok datang dye duduk table depan wawa .. wawa tgk jea n tunggu dye bila dye nak tegur .. lama sikit tuh abg n kawan dye belah .. lepas tuh gemok call dye kata " bby dekat mane , b tgk bby takde pun " lepas tuh aku ckp " b tak nampak kea bby dekat belakang b jea -- " lepas tuh dye gelakk ..

Lepas tuh dye datang dekat table wawa dye kata sorry tak perasan bby kecik --' haha . suka dye ckp mcm tuh . lepas tuh kawan dye yang lain pun join table kita org . seriously majal gila . kalau kwn dye 2 3 org takpe lah niyh dalam 7 8 org siapa tak majal .. lepas tuh gemok tuh boleh pulak manje manje . hikhik :D sukaaaaaaaaaaa ! lepas tuh shisha lha.. tapi wawa tak lha malu nak shisha depan dye . Haha 

lepas tuh dalam pukul 12.30 malam mama call mama nak makan . lepas tuh mama datang . kawan gemok semua duduk table lain . then , mama kata tempat tuh byk remaja malu nak makan . so mama ajak makan tempat lain , makan lah dekat wangsa maju yang ade jual shisha . Haha . time bagi tahu gemok nak gi wangsa maju dye pun kiss pipi aku . haha . sukaaa ! tapi malu lha jugak yelah ade kwn dye ..

sampai wangsa maju order shisha lagi . pehhhh! haha . aku isap byk lha jugak sampai muntah-2 bagai pening pun ade . hikhik . teroook kan ? k tahu :p 

lepas tuh dah balik boleh pukul " amirulaiman " buat hey please call me back . lepas tuh call lha .. tiba-2 jea aiman marah aku ambik shisha balik . hurmm . 


Thursday, 22 December 2011

biy

aku nak game dye bukan kau . please faham .. kau tahu kan aku sayang kau sangat-2 .. please jangan

Tuesday, 20 December 2011

gayot dgn dye :)

 Dye selalu kejutkan wawa bgn tdo pagi-2 buta sbb nk ckp " Morning baby wawa " selagi wawa tak jawap call dye mesti dye call sampai wawa angkat , hikhik . pagi-2 tadi gayot dgn dye lama ohh :) suka suka suka .. lepas tuh cakap dekat dye " org nak gi sarapan dekat ameen lha nnty call balik "  lepas tuh dye majuk sebab tak boleh nak gayot lagi , haiyoyoyoo .. then , pujuk dye lha kann sampai dye happy .. lepas tuh siap-2 lha nak gi keluar nk mkn ..time makan ade pulak msj sampai dari dye dye tulis " baby tgk kejap lagi ade moto lc bising lalu , pakai baju biru " hikhikhik . ingatkan apa rupanye dye lalu .. handsome jugak dye :) dye kepeng :) Haha , tapi risau kot dye bawak laju gila . tapi best jugak sebab dapat tgk muka dye selama niyh dye jea yang usha dari jauh .. hikhikhik .. bila dah balik umah sambung lagi gayot :)  ILOVEYOU

Monday, 19 December 2011

break with aiman

okay now aku dah break dengan aiman .. serious aku sayangkan dye lagi .. aku terpakse cari lain utk lupakan kau .. tak sangka kau tipu aku selama niyh kan ? kau kata dkat mama tasnim tuh just couple tapi kau tak sayang kan dya ? aku tak kesah kau tipu aku or game aku tapi kau tipu mama aku dowh .. serious aku kecewa dgn kau

 kau kata dkat aku tasnim just couple tapi takde ksih sayang , kau kata dekat tasnim kau game aku kan ? haha .. pandai jugak kau niyh .. klau nak curang pun pandai lah cover sayang oit .. aku rasa mesti kau ramai lagi perempuan simpanan kan sayang ? kau tahu abg aku semua nak pijak kau , sbb aku syg kau aku halang dye org .. kau tahu abg aku menangis tahu kita break sbb dye happy . diaorang macam org gila suka --'. dye kata kau laki takde hati n perasaan nak game perempuan .. hikhok ..


now gambar niyh yang aku ade :) aku tak sangka kau kaki game lah sayang .. aku hope kau tak game tasnim macam mne kau game aku lah kawan .. tasnim tuh sayang kau sangat-2 tapi kau buat macam tuh dkat dye .. kau tahu tak aiman time kita couple tasnim sabar jea .. aku tahu dye perempuan baik n aku tahu aku niyh liar .. now kau dah tinggalkan aku aku pun nak ambik benda tuh balik :)

kalau couple biarlah iklas :D

Wednesday, 7 December 2011

sayang kau bie

Lala , hmm , kene balik kampung lah pulak . time nak balik kampung mesti aiman ajak hang . Atoya . dah 3 kali macam niyh tahu takk :( make me tension lah ..

biy sorry bby bukan takmo hang dengan bie tapi bby terpakse balik kampung :( later kita hang okay sayang :) kita pergi tgk cerita " ombak rindu " amacam nakk ? Nak lha nak lha . Haha , lagi pun kau yang ajak aku tgk cerita tuh kan , Haha .

biy kau selalu tanye aku bila aku free kan sayang ? bby mintak maaf sangat okayy . cian bie , bie asyik tunggu bby jea kann ? sabar okay sayang ..

Biy kau selalu sabar dengan perangai aku yang degil niyh kan sayang ? Hmm , Bby mintak maaf .. Kau selalu marah aku bila aku overnite dengan laki , kau selalu marah bila aku bawak moto , kau marah sangat kan ? Hmm , sorry . bby tahu bby liar tapi bby akan berubah untuk bie :) biy thankyou coz datang dalam hidup bby n sanggup tahan perangai bangsat bby niyh :) thanyou ubahkan bby . sebab tuh saya sayang awakk gemok :') .. kau selalu uji aku membuatkan aku menangis depan kau lepas tuh kau pujuk aku dengan penuh kasih sayang kau kan sayang :') so sweet

orang kata marah tanda sayang :') Kannnn ? hope kau marah aku sebab kau sayang aku dengan iklas :D .. Bby mintak maaf sebab bby selalu maki hamun bie .. Mintak maaf sangat-2 . saya nak awak tahu saya selalu doakan kita selau bahagia n couple kita niyh lama :') saya selalu doakan awak sihat ...

saya nak awak couple dengan saya bukan nak game saya tapi bagi kasih sayang yang suci n bahagia utk saya :) Saya hope awaaak tak game saya sayang , Saya terima awak seadanye jadi bf saya :') saya mengaku saya jealous time awaak dengan perempuan lain terutama sekali perempaun tu .. Hmm , ILOVEBIE !

Bby ikut lagi bie marah sebab ada laki yang nak coupl dengan bby . Bie sound dye sampai nak jumpa bagaikan sayang . Kau marah aku sampai kau maki aku kan , Hmm . samapi aku nak nangis pun ade :( .. kau jealous punye pasal sampai kau suruh aku tukar number , sebab kau takut laki tuh call aku :0 Haha , thankyoubie .

Awaak bagi saya faham maksud kasih sayang :)
Awaak bagi saya rindu dekat awaak :)
Awak buat saya tak benci dengan lelaki :)
Awaak bagi saya Jealous :)
terima kasih sanggup tahan hidup dengan saya :)
terima kasih sebab ubahkan kan saya :)

Monday, 5 December 2011

Tadi jumpa Gemokk




sebenarnye gemok suruh wawa jumpa malam dekat tempat dye kerja . Then , wawa ckp lah takpe lah " takpe lah bie , bby takmo kacau bie kerja " HikHikHik . Dye suruh wawa teman dye , Gila ke gemok tuh ..

HikHik , tdi jumpa gemok dekat tempat dye selalu lepak .. dye suruh datang dekat dye , tapi wawa malu sebab ade kawan dye . Time tahu bapak majal . Haha , Tapi nak buat macam mne kene lah " COOL MAN " Haha , jumpa-2 jea terus cium tangan aku ? Haha . Gila kot gemok tuh . Mybe rindu sangat kot ? yelah dye asyik busy jea , Takpe wawa tak marah sebab dye bukan cari perempuan lain pun :) klau dye cari perempuan dah lama wawa sepak dye :)  Haha , Terok gila :p time lepak dengan kawan dye tuh boleh pulak dye main cubit-2 pipi aku , Tapi serious malu gila dye buat macam tuh yelah dye buat depan kawan-2 dye kot --'

Lepas dye main cubit pipi aku niyh , boleh pulak kiss pipi aku --' lama pulak tuh .. sampai merah muka aku sebab malu :) Haha . Then , dye nyanyi lagu " Fall For You "  lepas dye habis nyanyi lagu tuh aku pulak nyanyi lagu " Ombak rindu " :) Time aku nyanyi lagu tuh dye pandang jea aku :) Aku nyanyi tuh iklas untuk dye , sebab aku nak dia tahu yang aku sayang dye sangat sangat :) Hee ~ habis jea lagu ombak rindu dye terus kiss pipi aku lama-2 , sambil tuh kau cakap " thankyou baby " HikHikHik , 

Aku lepak dengan dia kejap jea , sebab dye ade hal . Hurmm , sediyh gila tapi takde sebab dah jumpa kann ? hilang lah sikit rindu tuh :) time kau nak pergi tuh kau cakap " baby jaga diri elok-2 taw sayang , baby kene selalu ingat bie , bie sayang baby sangat , jangan menangis lagi taw , Bye sayang . i got go to now , baby dengar taw apa yang bie cakap , Nanty sampai umah kau tido nanty bie topup kan baby taw sayang nanty kita main text msj " Fuhh ayat kau boleh buat aku cair lah sayang ! then , kau kiss pipi aku lagi kan ?  Ohh :') sayang kau !

Sunday, 4 December 2011

Ohh :')

Bie i really really miss you bie , i really really need you ever nigth n everday , bie sorry pasal hari tuh bby buat bie tension , lepas bie hilang tension bie buat pulak bby yang tension . bie cakap bie pernah buat mcm-2 dengan T***** , kau tahu time tuh aku terus tutup nfon n air mata aku terus mengalir sebab kau ckp mcm tuh , aku pun tak tahu knapa air mata aku mengalir bila kau ckp macam tuh , mybe sebab aku memang sayang kau n aku cinta kan kau sayang .. then , aku call kau balik . time tuh aku menangis lagi , lepas tuh kau pujuk aku dengan manje n penuh dengan kasih sayang kan sayang :) Aku suka sayang , lepas tuh kau kata kau tak buat apa-2 pun dengan T***** kau just nak uji aku  , kau kata kau saja nak tgk mcm mne sayang n cinta aku dekat kau bila kau buat mcm tuh dekat orang lain . lepas tuh dua-2 nangis , Ohh aku tak sangka kau nangis sebab aku dowhh ! Sebab kau ada ckp air mata kau untuk mak kau kann baby ? Haha ,

# bie takmoo lha buat apa-2 dekat dye >_< . yes , saya mengaku saya jealous n saya mengaku yang saya sayang awak sepenuh hati saya :) Bie bby tak sangkat bie sanggup uji bby nak tgk bby sayang bie ke tak ke tak kan ? hurmm ..  bie awak tolong jaga hati saya nie , awak tolong bagi kasih sayang penuh hati dekat hati bby .. hati bby perlu kan kasih sayang iklas yang suci dari bie :( ... BIE JANGAN BUAT APA-2 DEKAT DYE ! AKU SORANG JEA BOLEH ^_^ .


Time aku rindu kau aku suka n sentiasa dengar lagu nie n nyanyi sorang-2 :(   ♥ ♥ WHEN YOU'RE GONE  ♥ ♥





I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too


When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
All the words I need to hear will always get me through
The day and make it ok
I miss you


Friday, 2 December 2011

tak sangka kau sayang aku :')

Tadi call gemok kesayangan saya :) Time tuh wawa tgh lepak . Lepas tuh aiman tanye wawa dekat mne sebab time tuh dengar suara laki . Then , aiman tanye " baby kau dekat mane , haaaa ! knapa dengar suara laki ! sekarang dah pukul berapa , balik sekarang KFINE " kene marah pulak dengan aiman .. Bytheway risau jugak kau dekat aku kan sayang . lepas tuh aiman ajak pergi TS isnin nie :) . lepas dye marah aku , aku pujuk dye . gentle susah gila nak pujuk dye . time nak tutup nfon tuh dye cakap macam niyh :

Wawa : kejap lagi baby call bie balik erk ?
Aiman : Hurmm :( , yelah ..
Wawa : bie takmo lah majuk okay sayang . senyum tak perlu kata apa-2 :)
Aiman : Baby gila erk ? Haha .
Wawa : haha , mybe . okay lah bie bubye sayang .
Aiman : I Love You ( slow gila dye ckap :( )
Wawa : Apa bie cakap tak dengar lah bie ( sebenarnye dengar tapi slow sangat :()
Aiman : I love you pendek
Wawa : huh ? klau bie sayang bby , bie Cakap kuat-2 ! :p
Aiman : I LOVE YOU LAH PENDEK ( kuat gila bhai --' )
Wawa : Haha , thankyou bie .. I LOVE YOU TOO ( kuat jugak ) Haha ,
Aiman : MMMMUUUUUUAAAAAHHHHHH ( Amboi kuat nye bie )
Wawa : Haha , thankyou bie Muah ( slow jea )
Aiman : Slow gila bby --' kau cakap muah tuh kuat sikit ,
Wawa : takmoo malu !
Aiman : Kfine , kau tak sayang kau kann ? cepat lah bby :(
Wawa : MUAHHHHHHHH ! cukup takk ?
Aiman : Hahaha , cukup-2 :) Bubye sayang .
Wawa : Byeee :)


# Bie, kau dengar je kan apa yang aku cakap dekat kau :) Thankyou bie . sebab tuh aku sayang kau gemok !


lepas tuh kau tegur aku dalam facebook kan sayang ? Hikhik . aku ingat kau tak reti nak tegur aku dah :) haha , lepas tuh kita main pool kan sayang ? Hikhik , bby ingat bie pro main game tuh rupanye problem , Haha . Wawa 3-0 aiman .. lepas dah main game tuh kau nak out sebab hal penting kata nye .. aku pun okay


lepas berapa minit tuh kau online balikk , Haha . gila punye gemokk :p

.

# Bie thank . aku ingat kau tak sayang aku , aku ingat kau tak kesah yang ada yang ade laki nak kat aku . aku ingat kau lepaskan kan aku macam tuh je dekat laki tuh , Rupanye kau sound dye bie ? Ohh terharu gila . Dari situ boleh nampak yang kau sayang aku kan bie ? Aku nak kau tahu yang aku sentiasa sayangkan kau sentiasa take care pasal kau , sentiasa rindu kau :) I Love You Bie .. Aku rindu kau cakap " Baby i love you more then you me " Ohh so sweet bie !

Wednesday, 30 November 2011

Risau :(

Tadi aku tidur lepas tuh rara call :

Rara : weyh wawa kau ade gadoh dengan T***** kea ? 
Wawa : takde lah , aku baik dengan dye siap chatting lagi , Asal weyh dye ade cakap pasal aku kea ?
Rara : Ohh , takde pape lah . Kau ade tgk blog T***** takk ?
Wawa : Ehhh , bukan dye takde blog kea ? dye kata dekat aku dye takde blog --' . 
Rara : ohh , yekea . hmm , kau ade cakap pasal T***** kea dalam blog kau ?
Wawa : Asal ? adee tapi satu post jea :) 
Rara : kau cerita pasal apa ? 
Wawa : aku nak dye lepaskan aiman , sebab dye kan scandle aiman ..
Rara : Mane kau tahu dye scandle aiman ?
Wawa : aku suruh dye jujur dengan aku lah . aku tnye aiman " bie ade perempuan lain kea ? siapa ? " lepas tuh aiman jujur dye ade T****** . aku geram update lah dalam blog :) Hee ~
Rara : owhh , okay lah wey bubye ..
Wawa : okayy bubye :)

# Ehhhh , pelik-2 jea rara nie T****** kata dekat aku dye takde blog , kau tiba-2 tanye macam tuh asal dwohh ? Hmmm , Risau gila bhaii .. Hmmm :(

lepas aku tak sedap hati aku call aiman :(

Aiman : Heyy baby , 
Wawa : Heyy yunk ,
Aiman : Muahhh ,
Wawa : Haha , gila :P ,, Bie , bie sayang bby takk ?
Aiman : Ofcoz lha pendek ! knapa niyh ?
Wawa : hmm , takde pape lah bie , bie iloveyou :(
Aiman : ckp Skunk ! bby i love you more 
Wawa : bby tak sedap hati lha sayang , bby takut bie tinggalkan bby lha :(
Aiman : Byyyy ! jangan pikir macam tuh lha sayang .
Wawa : hmm , okayy lha geok jap lagi bby call balik taw .
Aiman : okayy , bye bby i love you more then you love me sayang ! 
Wawa : apa kuat sikit :)
Aiman : I LOVE YOU MORE THEN YOU LOVE ME PENDEKKK ! ! ( menjerit )
Wawa : Haha ,  thankyou sayang , i know this . I love you so muchh buncit !
Aiman : Muahhh , dekat pipi kau yang tembam tu .
Wawa : Elehhh , gemok nie :) Muahhhhhhhh dekat pipi bie jugakk :*

# Lepas aku takut dye tinggalkan aku aku terus call dye . then , dye buat aku tenang :) Thankyou bie . That why aku sayang kau gemokk !

Tuesday, 29 November 2011

Kau kata nak jadi P.E.N.G.K.I.D

Weyh perempuan kau kata nak jadi pengkid tapi kuat majuk dengan aku . Ada kea pengkid kuat merajuk ? ade kea ade kea ? Takde kannn , Bajet pengkid dowh kau ..

Nanty kau nak pujuk awek kau yang tgh merajuk macam mane ? Kau merajuk awek kau pun merajuk --' Apa cerita , Klau dua-2 merajuk siapa nak pujuk dowhh pastu nanty lama-2 breakk .. Haha , Dengan aku pun kau merajuk bagai lepas tuh aku jugak nak kene pujuk okayy sampai kau okayy . Weyh pikir lha aku yang jadi ex pengkid pun boleh tahan pujuk kau apa lagi kau YANG NAK JADI PENGKID sangat , Haiyoo ini perempuan lah manyak bikin susah meyy .

And lagi satu rambut kau panjang macam perempuan tapi nak jadi pengkid apa cerita , Haiyoo ini perempuan ..

Kau tak payah lah jadi pengkid merajuk jea tahu , rambut dah panjang then nak jadi pengkid --' gelak sikit Haha ,
Weyh klau kau baca blog aku nie terasa kea apa kalau nak gaduh cakap okay baby I WAIT YOU

Bajet pengkid dowhh kauu , siap tanye aku lagi macam mne nak jadi peng , macam mne nak mengorat perempuan , Haha , Sakai

Monday, 28 November 2011

Kau tetap dalam hati aku bie :)


Budak perempuan yang suka dekat bf aku # Hmm , terasa ? mybe engkau kot :)

Weyhh kau tolong lepaskan aiman untuk aku dowhh , Kau kene faham jugak yang aiman tgh couple dengan aku . Weyh pikir lah perasan aku jugak yang tgk couple dengan dye :( yes aku tahu kau sayang dye sangat sangat sangat kann ? tapi perasaan aku kau nak campak mane sayang ?

Cuba lah kau pikir klau kau ade dekat tempat aku sekarang mesti kau merayu-2 macam aku nie . Syang , siapa tak sakit hati kan bf kita ade org kacau ? Kau pikir kau punye sayang jea dekat aiman kan ?  Kau tak pikir pun perasaan aku yang teluka nie .. Yang kau tahu kau punye perasaan jea ..

Aku bukan nak sound kau but aku tak kisah klau korang kawan , Tapi korang sekarang scandle tahu takk scandle ? Boleh buat aku break dengan aiman tahu takk ? Aku nak aiman setia dengan aku bukan curang , Okay aku tahu aku tak sempurna jadi perempuan aku tahu aku ex pengkid . Weyh , aku dulu kecewa dengan cinta lelaki sampai jadi pengkid kau tahu tak ? Nabi tak mengaku umat kau tahu takk ? Sampai macam tuh sekali aku kecewa dengan laki tapi kau ade ? takde kan , aku nie pun boleh lepaskan ex aku sampai aku jadi pengkid tahu takk weyyhh ? Hmm ,

Aku nak kau faham perasaan aku :) Aku tahu aku ex pengkid , Ex pengkid pun ade perasan kann sayangg ..

bie nie luahan hati bby :

Dalam hati ini ada nama muu nama seorang insan yang aku rindu , ( AMIRUL AIMAN )
Dalam senyum ini ada tangisan , tangisan seorang insan terluka . ( depan bie bby senyum tapi dalam hati fuhh tuhan yang tahu )
Sayu hati sayu sekali melihat engkau berpimpin tangan si dia . ( Fuhh sayu nye hati aku bila tahu kau pegang tangan dye tuh )
Sakit hati , sakit sekali pabila cinta yang aku beri tak di hargai ( Knapa bie buat macam nie ? Hmm , Tapi bby percaya yang bie akan jaga hati bie elok-2 sebab bie ade cakap dengan bby n janji hari tu )

I Love You Bie , Muahh sikit :)

Chatting With My Baby Boo :)


Aiman : Bby bilew ko nk dtg sini lgi ? :(
Wawa : Haha , knapa ? Rindu lha tuh ^_^ bie bukan tak suka bby datang sane kea ?
Aiman : ade bie ckp bie x sukew ? Kfine . bby tak pyh dtg lgi . aq tk winduw ko pun :(
Wawa : Atoto , takmoo lha majuk gemokk . Bie tak suka bby datang kan ?
Aiman : hurmm , mnew  adew aq ko dtg sini la bby sbb tu aq tnye bonggok bilew ko nak dtg . rindu :(
Wawa : Haha , Atoto , nnty lha okayy sayang :)
Aiman : hurmm .
Wawa : bie , takmoo lha majuk okayy ? nnty kita jumpa jugak kan ?
Aiman : hurmm ,
Wawa : untunglha bie pakai kau aku dengan bby , bby suka sabenarnye sayang ^_^
Aiman : bby dgr ni klo pkai ko aq pun x semestinya bie x syg bby :)
Wawa : Hee ~ okayy bie :) Orang nak keluar pergi makan :)
Aiman : Kfine , Bye
Wawa : Biee ! Orang nak makan dengan mama lah sayang . Takmoo lah marah sayang :(
Aiman : owh an nk yg jumpew laki :)
Wawa : Haha , tahu pun takut
Aiman : Ofcoz la glew..
Wawa : Bby nak satu jea dari bie kasih sayang bie :(
Aiman : hurmm , i already give my heart .
Wawa : Okay sayang , thankyou bie , Bie i got to go now ,
Aiman : okay , i lov u to bby <3 , dont noty2 ok  , hee .
Wawa : Okayy sayang jangan risau okayy sayang :) I love you too sayang .
Aiman : :)

Foyoooooo Foyoooo , Thankyou bie , I Love You So Much ! Bie , Bby nak bie tahu yang by nak dari bie kasih sayang yang iklas , kesetiaan yang suci perhatian dari bie :) bie , I miss you everday n evernigth . I need you in my life , only you can make me happy :)

Sunday, 27 November 2011

Bie , I Miss You

Bie bie bie bie bie , baby rindu bie lha :(   Bby rindu nak meet lagi . Bie nie suka sangat tinggalkan bby an ? Haishh ! Aku rindu kau sangat sangat sangat sangat lha gemokkk :( . Bby rindu bie peluk bby, bby rindu bie kiss bby :( Orang kata klau dye buat macam tuh sebab nak kuatkan cinta terhadap kita betul kea ? sebab benda tuh buat kita lagi sayang . Hmm , aku hope betul :) Bie bby rindu bie cakap " ko tahu aq sygkan ko , ko jgn tinggalkan aq lha pendek " Hahaa , bie nie tahu pun takut bby tinggalkan bie . bie pun jangan tinggalkan by okayy sayang . aku rindu kau cakap " aq rindu ko la pendek bila nak meet :'( " tahu pun rindu ingat nie bie tak tahu nak rindu bby tadi . Hmmm , klau bie nak tahu bby pun rindu bie jugakk . bby rindu bie suapkan roti dlm mulut bby lepas tuh bie comotkan mulut bby . Haha , Bby rindu sangat sangat sangat sangat ! I Love You Bie , I Need You In My Life , I Miss Youu Everday Evernigth You Know This ? I Love You Like A Love Song Baby :)

Bie :)

Bie , by rindu bie . Bie asal pergi pasal ke melaka sana , bie buat apa dekat sane ? hmm :(  semalam bie buat " Hye please call me back " dekat bby . Then , bby call bie lambat sebab bby tidue sorry okay bie , bie bukan sengaja . maafkan bby okay sayang . lepas bby bgn tidur bby terus call bie , lepas tuh bie cakap " kau asal call aku lambat gila . huh ? kau tahu tak aku rindu kau tahap babi . penat aku tunggu kau tahu takk " Haha , bie kau nie tiba-2 sound aku kann ? Buduh betul lha ! Haha . Sorry okayy bby tak sengaja . Bythway aku pun rindu kau tahu takkkk ? Haish ! --' . bie knapa perasaan by cakap bie ade orang lah selain bby ? bby takut sangat bie . bby takmoo bie macam tuh . bby nak bie setia dengan by bukan curang . Saya nak awakk setia dengan saya . Saya nak awak selalu rindu saya :) . Saya nak awakk sayang saya :) ILOVEYOUSAYANG saya rindu awak cakap " i`m awlays lov u la pendek " Hikhikhik

Friday, 25 November 2011

Lalala :)



Bie knapa kau dah tak rapat dengan aku ? Hmm , semalam jumpa pun kau macam nak tak nak tegur aku . kau layan kawan aku jea , Hmm , kau kata kau takde credit tapi depat aku ramai gila kau call bie , perlu kea kau tipu aku bie ? text aky pun kau tak balas knapa ? Call aku pun kau dah jarang kan , Ex couple aku jea yang asyik call aku memanjang , Hmm , Credit kau tuh purlu kea kau nak simpan sampai macam tuh sekali , tak perlu kot kan ? Aku nak kau macam time kita first couple (: time tuh kau selalu take care pasal aku (: kau selalu text aku , tapi sekarang . Hmmm , harammm . Untunglah sekarang aku dah mula dengar cakap kau , tapi kau pulak bila nak dengar cakap aku ? Haha . ikut hati aku , aku nak kongkong kau tapi kecian lah pulakk . nnty aku kongkong kau , kau cakap apa pulakk .  tapi aku tengok kau tk pernah kongkong aku pun . hmm , tapi aku suka kau nyanyi . kau suka sangat nyanyi kan bie ? Haha , # bie kau jangan lha kedekut credit sangat-2 okay sayang , tak suka lha . credit kau untuk siapa ? sampai kau pun kau dah tak call asal ? Hmm , dah la bie . ILAPPYOU <3

Thursday, 24 November 2011


Bieee aku nak kau tahu yang aku sayang kan kau cinta kau , tapi aku rasa kau biase jea bie ? sorry by cakap macam nie sayang . Hmm , aku nak kau tahu yang kau syang kau gila nak mampus , biee kau knapa kau tak layan aku ? hmm, dalam chatting pun nak tak nak jea kan ? Hmmm , okayy aku faham sebab aku selalu buat kau sakit hati kan baby ? Hmmm , aku belum sempurna jadi perempuan lagi kan bie untuk kau ? Hmmm , kau mesti ingat aku nak peng lagi kan , aku sekarang dah dengar cakap kau kau bila lagi nak dengar cakap aku gila ?

Tuesday, 22 November 2011

Jumpa kau ;)

Hari tuh pagi pagi dah jumpa kasih sayang , Hehe . bapak rindu sial aku time tuh . Hikhik , Kau datang  dengan kawan kau sorang , kau jumpa aku terus kau peluk aku kan gemokkk ? Haha , mentang-2 aku baru lepas mandi ;) Hahaha . lepas kau peluk aku kau kiss pipi aku :D hikhik , so sweet ;) kau rindu aku sangat lah tuh . Hahaha . perasan gila lah sial . lepas tuh kau lepak dengan aku . aku rindu nak lepak dengan kau lagi lah sayang ,Time lepak kau saje jea nak buat aku nangis depat kau kan baby , tapi aku tak nangis pun ;) aku rindu kau nyanyi untuk aku <3 hikhik . suara kau sedap sangat sayang ! tapi aku jumpa kau kejap je pun sebab kau dengan kawan-2 kau nak jalan-2 , Hmmm . time kau nak balik kau tinggalkan kesan untuk aku kan ? Haha , aku selalu tgk kesan tuh , kesan tuh ade lagi ;) hikhik , ILAPPPYOUBABY ! 

Thursday, 17 November 2011

Isi hati saya :(




Hmm , tadi aku call dye , kitaorang pun cakap-2 lahh kann . lepas tuh gadoh kejap sampai dye kata " by nak kita off ke ?  aku sanggup buat apa apa jea janji kau bahagia , okay lah bubye . aku sayang kau sangat-2 iloveyouby " lepas tuh kau tutup . lepas kau tutup Call aku terus aku meraung menangis , kau tahu aku pun tak tahu kenapa aku tiba-2 aku nangis . Hmm , mybe sebab aku betul-2 sayang n cinta dekat kau . kau tahu berapa lama aku nangis sebab kau cakap macam tuh , dari pukul 8.30 pagi sampai pukul 9.30 hmm 2 jam tahu takk ? Hmm ,


 aku nak sangat kau setia dengan aku tapi kenapa ade seorang perempuan lain dalam hati kau ? perempuan tuh sayang sangat dekat kau kan ? mybe kau pun sayang dye jugakk kan . tapi hati aku nie kau nak campak mana sayang , laut cina ke ., Hmm , aku nak sangat yang dalam hati kau ade aku , tapi sayang kan ade jugak nama orang lain ... Hmm , 

Aku cukup kecewa dengan ex aku sampai kan aku jadi pengkid kau tahu ? nabi tak mengaku umat  tahu tak . sampai macam tuh sekali aku kecewa dengan laki . aku pun tak tahu macam mana hati aku terbuka untuk kau . Terima kasih sebab kau dah bukak pintu hati lelaki aku dan tertutup hati aku untuk perempuann terima kasih sangat sangat sayang .

Bie dengar nie sayang " saya nak awak tahu yang saya sayangkan awak sepenuh hati saya , saya sanggup ceredakan diri saya sebab nak tengok awak bahagia . saya sanggup menahan menangis sebab rindukan awak sangat sangat .Hanye tuhan yang tahu bertapa rindu , sayang , cinta saya dekat awakk . saya sanggup terima awak ade perempuan lain di sebabkan saya sayangkan awak (: saya nak tengok awak bahagian , biarlahh saya menangis sebab awakk , biarrlahh saya toreh tangan sebab terluka , biarlahh saya sakit awak sihat , selama saya tak jumpa awakk saya hanye mampu bersabar sebab nak jumpa awakk , awak jarang call saya kenapa ? Okay saya tahu credit awak bukan untuk saya untuk perempuan tuh kan . Hmm , saya hanye mampu tersenyum depan awakk tapi dalam hati yaaa allahhh tuhan yang tahu bertapa perit yang lah duga yang aku hadapi "

you lose the love i love the  more " jar of heart "

Oh Tuhan ku sayang dia , Oh Tuhan ku rindu dia , Dimanakah hilangnya , Dirinya yang bernama Cinta , Sungguh bukan perpisahan kumahu , sungguh tak bermaya diriku , Apa yang harusku perkatakan , Mungkinkah ini bisa membuat kau bahagia , Kau senyum ku menangis , Kau gembira ku berduka , Ku doakan dia terus bahagia , Bersama insan yang dicinta .

ILOVEYOUAMIRULAIMAN ! ILOVEYOUAIMRULAIMAN ! ILOVEYOUAMIRULAIMAN ! ILOVEYOUAIMRULAIMAN ! 

Wednesday, 16 November 2011

Hati Aku




biee , orang sayang bie sangat-2 taww , bie jangan lah cakap " nnty kalo bie xdea by jaga diri leklok auww , jgn nakal2 ." bie tahu tak  bila bie cakap macam tuh by tiba-2 nangis , bie tahukan by sayang bie sangat-2 bie jangan lah cakap macam tuh lagi ): . by tak sanggup nak biarkan bie pergi bie tahu tak ? hanye tuhan yang tahu bertapa sayangnye aku dekat kau , hanye tuhan yang tahu bertapa aku cinta dye nak mati . hanye tuhan yang tahu bertapa aku rindu kau setiap hari sampai kan hati tergerak nak pergi tempat bie tapi takde duit :( .... by nak bie tahu dalam hati by hanya ada seorang lelaki yang by sayang , lelaki tuh ade lah biee " amirul aiman " ...by sayang bie sangat-2 . " bie kau dah dapat curi hati aku nie , kau jaga lah n simpan hati aku nie baik-2 okayy , jangan sesekali kau lukakan hati aku yang kau dah curi nie , hati aku nie khas untuk kau AMIRUL AIMAN :) " kau ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccinta maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaati aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaku AMIRULL AIMANN :')

Tuesday, 15 November 2011

Biee , iloveyouu !



See this picture tahu buruk -____- Wawa mana pandai edit gambar . Wawa tak pro pun nak edit niyh . Tapi tgk balik cantik lah pulak gambar niyh :) hikhik . Okayy look nama siapa ade dekat gambar tuh ? :O " Amirul Aiman " siapa tuh ? hikhik . amirul aiman tuh dah ade yang berpunya okayy ! dyee waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puuuuuuuuuuuuuuuuuuuunya ade faham kaa ?  hikhikhik . Okayy saya mengaku saya cinta and sayang gila dekat die (: takde siapa bulih ambik dye rasa waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , kalau berani sangat nak ambik dye " kalau kau rasa nak makan kaki size 2 cuba lahh , amacam ada berani kaa ? jangan nak tunjuk pailang pulakk " hikhik . takut takk ? Haha , Ngekkk . Ingat taw dye wawa punye >.< . kalau dah single tuh jangan nak rembat boyfriend aku pulakk . banyak lagi laki okayy . hikhik . Okayy . wawa mengaku wawa sayang dye sangat-2 sampai nak lepaskan pun tak sanggup dye tak tegur wawa sehari pun mcm orang gila . Haha , wawa mengaku wawa rindu dye tahap babi , siapa tak rindu boyfriend sendiri ? tak rindu maka tak cinta . hikhik . dah lah dye duduk juah jumpa pun jarang , hmmm . sediyhhhhhhhhhhhhhhhhh ! wawa mengaku wawa cinta dye ,:) wawa sayang dye sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat !!! 



# Amirul Aiman
You make me smile for you .
You make me angry for you .
You do i know the purpose of love .
You make me cry for you .
You make me happy everday
I always need you .
I miss you so muchhhh .



jealous :(





bie , bie tahukan by sangat bie sangat sangat sangat sangat sangat , knapa ade perempuan yang dalam facebook bie buat by jealous ? apa masalah dye , nak kene beduk dengan by kea . lagi pun by lah dalam tak beduk perempuan . hmm ... bie , org sayang gila kat bie , bie jangan lah tinggalkan by sebab dye ): by takut sangat klau bie pergi kat die .. by tak nak kehilangan bie ): ... bie takut lah klau dye cuba nak ambik bie dari by ): by takut lah kasih sayang yang by ade nnty beralih dekat perempuan tuh ): ... bie promise dengan by jangan tinggalkan sebab perempuan tuhh . aku sayang kau ketat ketat lahh gemokk .. sebab perempuan tuh by bulih rasa nak toreh tangan lagi . 

AMIRUL AIMAN : bie , orang sayang bie sangaaaaaaaaaaaat sangaaaaaaaaaaaaat sangaaaaaaaaaaat ! bie jangan tinggalkan by sebab dye . 

Monday, 14 November 2011

hmmm :')

bie , knape kita dah tak macam couple ? sediyh kot . bie tahu kan bby sayang bie sangat-2 , hmmm . mesti bie tak tahan perangai bby kan yang gedik , manja sakai , kan ? yes i know this sebab bby pun pernah jadi macam bie . hmm , tapi jangan lah macam niyh like macam kita tak couple tahu tak ? bby ade lah jugak dengar bie niyh curang tapi bby tak percaya , sebab bby percaya yang bie sayang bby kan ? hikhik , perasan je :b , bie sorry pasal pagi tadi . serious bby rasa bersalah gila babi :') bukan niat bby tak nak jumpa bie , tapi bby ngantok then tertidur ... sorry sayang , bby promise bby tak buat lagi :') . tapi bby nak sangat dtg sane sbb nak jumpa bie punya pasal tapi bie kerja . bby tak biase lah keluar pagi-2 niyhh , bby biase keluar mlm tahu takk ? bby nak jumpa bie malam-2 bie keja , hmmm , tapi kenapa bie dah jarang layan bby erk ? hmm , rasa nak toreh tangan balik pun ade jugak tapi bie dah janji dengan bie kan tak nak toreh tangan lagi , tapi klau bby kecewa sangat sorry saya akan toreh tangan :) rindu jugak nak tgk darah sendiri (Y) 


# iloveyouubieeeee

Sunday, 13 November 2011

Luahan hati wawa (':


bie , kenapa by rasa macam bie dah tak sayang dekat by ? by ade buat salah dekat bie kea ? By mintak maaf kalau by buat bie marah dan buat benda yang bie tak suka . kalau bie nak tahu by selalu doa untuk bie bagi bie selalu bie sihat , tak ambik benda bodoh dan selalu sayang , rindu n by sorang je dalam hati bie.. Hmm , by selalu nangis sebab by rindu bie  . kenapa sebelum kita jumpa bie suka sangat msj bie walaupun busy ? tapi sekarang bila by msj bie jarang nak balas , sekarang klau bie busy tak balas langsung , why ? bytheway thankyou tak balas taw sayang .. bie tahu tak bie sayang sangat kat bie . tapi kenapa hati bie niyh kata bie ade orang lain lagi selain bie ? by tak nak benda tuh terjadi (': , bie kan ade cakap kata by " kalau bie sayang orang tuh bie akan sayang dye sorang jea " by hope apa yang bie cakap tuh betul dan dalam hati bie ade by sorang jea .. klau by sayang orang tuh by susah nak lupa kan orang tuh (': , bie please jangan permainkan by .. by sayang sangat-2 dekat bie tahu , by hope hubungan kita akan kekal . bie jangan curang taw gemok .. by tak nak bie tinggal by macam ex by tinggalkan by (': , terseksa by nak lepaskan dye tahu , setiap hari nangis sebab nak dye balik , hmm . by tak nak bie mcm tuh tiba-2 tinggalkan by .. Hmm , hope bie lelaki yang terbaik yang pernah datang dalam hidup by . 


    AMIRUL AIMAN
# i love you so muchh sayang .
# i need you in my life and my heart.
# you only in heart (:  you know this
# I miss you so muchh .

Friday, 11 November 2011

jalan jalan (:


# gambar diatas bukan ade pape okayy cuma berkawan (: 

sepatutye wawa pergi hang-out dengan kesah sayang wawa tapi dye taknokk tapi ade sebab tertentu , tapi takpe wawa marah tapi sedih je . nak buat macam mana kan takkan gembita pulah tak dapat keluar dengan kaseh sayang wawa -_____- , tapi serious cakap wawa dah rindu gila kat dye ): , tak dapat keluar dengan AMIRULAIMAN . pastu keluar lah dengan mama n eyra pergi lah pavi , hikhikhik . jadi budak HOT kejap takkan tak bulih kot ? bulleh lahhh ! Haha , tapi memey happy gila tapi dalam happy tuh ade lah sediyh jugak sebab takde kaseh sayang teman jalan-jalan . # bibir tersenyum hati menangis . hmmm , lepas gi pavi wawa dengan rara pergi song box (: hikhik . kita orang memekak dalam bilik tuh sebab rindu dekat boyfriend sendiri ): , wawa nyanyi lah lagu " my heart will go on " sebab rindu gila babi dekat  AMIRUL AIMAN  , nak nangis pun ade tapi nak buat macam mne kene lah sabarkan ? bak kata dye " sabarlah sayang " hikhikhik . 

# bie , by rindu gila babi dkat bie taw , by sedoyh sangat bie tak bulih ikut time tuh ... by nak sangat bie sentiasa ade dkat sisi by tapi kita duduk berjuahann ... kita pun jarang jumpa kan bie ? by tak nok hubungan kita dah tak mesra dan jarang tegur .. tapi by percaya bie tak macam tuh kan sayang . i hope you setia dengan i baby (: , by sayang bie sangat2 taw (: . awak lah segala2 nye untuk saya (: , iloveyoumorethanyoulovemeyouknowthis , imissyoomorethanyoumissmebaby , ineedyoumorethanyouneedmelhgemokkkk ! ^__________^

Wednesday, 9 November 2011

perangai perempuan sakai

engkau kalau jadi perempuan please jangan kacau " in a relationship " orang ?  . sebab perangai kau buleh buat orang lain " break " tahu takk ! weyy weyy , lelaki bukan ade orang jea dalam dunia nie berduta tahu tak ? knape lah kau nak dye jugak walaupun dye dah " berpunya " ? pelik dowhh .. kau cari lah lelaki lain dowhh , bukan semua laki nak permainkan hati perempuan okayy , juat kau kene pandai pilih jea dan pastikan dye sesuai dengan kau okayy babe ? chil lah sayang tak perlu nangis sebab laki yang kau sayang kau tak dapat sebab dye dah berpunya okayy baby ? . ramai lagi nak dekat kau tapi kau tak nampak dan hati kau tak terbuka untuk laki lain sebabkan laki tuh kan sayang ? hmm .. aku tahu lah semua tuh , sebab aku pernah jadi macam kau . tapi aku lagi teruk dari kau , kau pun kene pikir jugak ramai lagi orang yang lebih kecewa dari kau , tapi kenapa dye orang bulih lepaskan ex dye ? sebab dye orang pikir orang yang dye sayang tak kan datang kembali lah ... aku nak kau jangan kacau hubungan orang lain okayy ? kau pun kene pikir jugak perasan perempuan yg couple dengan laki tuhh , Hope tak gdoh okayy . so aku nak kau pikir lah kata-2 aku niyhh okayy ? # see aku dah jiwang dan mula merepekk -_____- , sebab kau lah niyh , Hahaha ...

Rindu Kau Tahap Anjing

weyy AMIRUL AIMAN , aku tgh rindu kau niyh ): , bila nak jumpa kau lagi haa ? kau tak rindu aku ke ? aku tahu tak kan . aku tgh rindu kau tahap anjing tahu takk !  aku nak jumpa kauuu sekarang jugak (: hikhikhik . you make me cry lahh babe . jumaat niyh hope sangat kita bulih keluar sayang . aku nak call kau pun tak dea credit ): , aku hope sangat kau call aku malam niyhh D: ,aku rindu sangat nak dengar suara kau . aku nak sangat peluk kau (: hikhikhik , mengatal pulak aku niyh (: takpe takpe nafsu , kihkihkih

Tuesday, 8 November 2011

Amirul Aiman (:



hye hye , lelaki tuh siapa erk ? comey nye dye niyh (: nak bulihh ? Haha , tak bullehh ! " DYE WAAAAA PUNYE LAH SAKAI "(: . comey tak dye niyh ? comey kan . hikhikhik . nama dye AMIRUL AIMAN . takde spe bulih ambik dye sbab dye waaa punye . hikhikhik , bie wawa niyh suka buat wawa jealous ): , tapi takpe sebab saya sayang dye sangat-2 taww (: . dye manje , Haha . dye dah selalu buat wawa happy . wawa sayang dye sangat-2 , susah nak lepaskan lorhh ): , Hope dye tak curang or what lahh . " BIE , BY SAYANG BIE SANGAT-2 , BIE JANGAN CURANG TAW ): BY HOPE SANGAT BIE SORANG LAKI YANG TERBAIK BAGI BY , BY NAK BIE SETIA DAN TERIMA BY SEADENYE . AKU SAYANG KAU LAH GEMOKK ! " hikhik , jiwang pulakkk >.< , dye suka ejek aku "PENDEK" huh -,-' ye saya tahu saya pendekkk ! wawa ajek dye "GEMOKK" Haha , wlaupun dye tak gemokk (:     ,   dye lah kaseh sayang saye yang panling saya sayang sangat-2 .... ILOVEYOU , INEEDYOU , IMISSYOU LAHH GEMOKK ! CINTA KAU KETAT KETAT (:

Monday, 7 November 2011

pemulaan ...

hye , blog niy bukan eyra punye lagi , blog niyh kawan dye punye pulakk . Sebab dye taknok pakai bolg dahh . bythewat nama aku NURUL NAJWA ELLYSHA BT IZIR panggil wawa jelahh klau susah sangat kan ? umur aku 13tahun , ohh tahu kecik lagi kan ? dah diamm .
aku sekolah dkat smk taman setiawangsa (: , bytheway spe nak facebook aku http://www.facebook.com/profile.php?id=100002430485175  niyh aku punye facebook " wawa ouh wawa " add taw (: ,
aku spotting , manja , mybe garang Haha , tak sombong Okayy !
selamat berkenalan (: