Friday, 30 December 2011

Luahan hati wawa (':

knapa knapa knapa ! knapa kau nak tinggalkan aku . knapa weyh ! aku dah sayang kau gila pikir senang lha nak lupkan kau ? WOW ! gantle susah tahu taaak ? Please weyh jangan jangan jangan . Aku pun tak tahu knapa aku boleh sayang kau sampai tahan macam niyh sekali :'( . kalau kau nak tahu aku setiap malam aku akan sebut nama kau " biy donnie " then terus nangis . Aku rindu kau call aku setiap pagi :') rindu sangat-2 sayang . Tapi takpe aku faham kau busy kan sayang ? Aku rindu nak dengar " 123iloveyou " ohh :') please janga buat aku terpakse biy . Cukup lha aku kene GAME . Jangan pakse diri kau untuk lupakan aku sayang. jangan pakse aku tinggalkan kau sayang . JANGAN JANGAN JANGAN  .

Knapa kau remove aku jadi friend dalam facebook kau ? kau macam pakse diri kay nak lupakan aku lha weyh . jangan bagi aku tersekse . betul kata mama kalau dah sayang seseorang tuh jangan sayang sangat nanty kecewa . Hurmm .

No comments:

Post a Comment