Friday, 25 November 2011

Lalala :)



Bie knapa kau dah tak rapat dengan aku ? Hmm , semalam jumpa pun kau macam nak tak nak tegur aku . kau layan kawan aku jea , Hmm , kau kata kau takde credit tapi depat aku ramai gila kau call bie , perlu kea kau tipu aku bie ? text aky pun kau tak balas knapa ? Call aku pun kau dah jarang kan , Ex couple aku jea yang asyik call aku memanjang , Hmm , Credit kau tuh purlu kea kau nak simpan sampai macam tuh sekali , tak perlu kot kan ? Aku nak kau macam time kita first couple (: time tuh kau selalu take care pasal aku (: kau selalu text aku , tapi sekarang . Hmmm , harammm . Untunglah sekarang aku dah mula dengar cakap kau , tapi kau pulak bila nak dengar cakap aku ? Haha . ikut hati aku , aku nak kongkong kau tapi kecian lah pulakk . nnty aku kongkong kau , kau cakap apa pulakk .  tapi aku tengok kau tk pernah kongkong aku pun . hmm , tapi aku suka kau nyanyi . kau suka sangat nyanyi kan bie ? Haha , # bie kau jangan lha kedekut credit sangat-2 okay sayang , tak suka lha . credit kau untuk siapa ? sampai kau pun kau dah tak call asal ? Hmm , dah la bie . ILAPPYOU <3

Thursday, 24 November 2011


Bieee aku nak kau tahu yang aku sayang kan kau cinta kau , tapi aku rasa kau biase jea bie ? sorry by cakap macam nie sayang . Hmm , aku nak kau tahu yang kau syang kau gila nak mampus , biee kau knapa kau tak layan aku ? hmm, dalam chatting pun nak tak nak jea kan ? Hmmm , okayy aku faham sebab aku selalu buat kau sakit hati kan baby ? Hmmm , aku belum sempurna jadi perempuan lagi kan bie untuk kau ? Hmmm , kau mesti ingat aku nak peng lagi kan , aku sekarang dah dengar cakap kau kau bila lagi nak dengar cakap aku gila ?

Tuesday, 22 November 2011

Jumpa kau ;)

Hari tuh pagi pagi dah jumpa kasih sayang , Hehe . bapak rindu sial aku time tuh . Hikhik , Kau datang  dengan kawan kau sorang , kau jumpa aku terus kau peluk aku kan gemokkk ? Haha , mentang-2 aku baru lepas mandi ;) Hahaha . lepas kau peluk aku kau kiss pipi aku :D hikhik , so sweet ;) kau rindu aku sangat lah tuh . Hahaha . perasan gila lah sial . lepas tuh kau lepak dengan aku . aku rindu nak lepak dengan kau lagi lah sayang ,Time lepak kau saje jea nak buat aku nangis depat kau kan baby , tapi aku tak nangis pun ;) aku rindu kau nyanyi untuk aku <3 hikhik . suara kau sedap sangat sayang ! tapi aku jumpa kau kejap je pun sebab kau dengan kawan-2 kau nak jalan-2 , Hmmm . time kau nak balik kau tinggalkan kesan untuk aku kan ? Haha , aku selalu tgk kesan tuh , kesan tuh ade lagi ;) hikhik , ILAPPPYOUBABY !