Tuesday, 27 March 2012

FUCK

FUCK perempuan yang control pakwe dia :p Aku tegur sikit je nak sound bagai ! Kau pikir aku batak ke dengan pakwe kau yang muka macam itik tu -.-' Tak lah weyh ! Aku LESSY bukan STRAIGHT okaaaay!
Kau tahu sebab pakwe kau aku dah tak percaya CINTA lelaki okay! FUCK YOU LIKE BITCH! kau jangan risau lah weyh aku pun tak balak okay! 

Friday, 23 March 2012

Bukan nak perli kau tapi nak bagi tahu hati aku perit

D kau tahu aku stim rindu kau n stil sayangkan kau? Mesti kau tak tahukan? Hmm, aku rindu saat-2 dulu :') Aku nak tanye kau kita tak pernah couple kan? then, kenapa kau msj macam ni.



Okay, sorry aku ungkit pasal lama. Sebab aku tak puas hati kau buat aku macam ni. kenapa kau hantar chat macam tu kalau kau anggap aku ni ADEK ANGKAT kau D? nampak sangat kau malu nak mengaku aku nak GF kau kan? hmm, Aku tahu aku tak cantik aku tahu aku tak setaraf denga kau Handsome, ramai orang minat, budak HOT. Hmm, yelah ex kau semua kan HOT. Aku bukan nak kutuk kau dalam blog tapi kau tahu peritnya hati aku nie. perit hati aku ni dekat kau tak terpadam dari dulu weyh! kau ingat soal cinta nie macam topup bila dah pakai buang macam tu? Bukan okay!

Yes, aku memang form 2 kecik tapi pandai dalam bab jiwang nie kan? Hmm, ingat lah semua orang ada perasan kecewa k? tak kir umur :') kau tahu sampai sekarang aku berharap dengan kau. Why? sebab aku cinta kau D.

Dalam chat tu kau kata kau sayang aku macam mana aku sayang kau kan? tapi kata-2 kau tipu D. kalau kau sayang aku kenapa kau tinggalkan aku? lepas tu break sebab akak kau tak suka? Wow! haha, kata tak couple? hmm, aku pun tak faham dengan hidup aku nie kenapa aku tergedik-2 dekat kau -.- hmm, baru aku tahu selama nie aku bertepuk sebelah tangan kaan?Hmm, Thankyou babe.

Thursday, 22 March 2012

Aiman

hurmm..
ko 2 ex aq wawa..
walaw pown ktew da clash tp aq still sayang at ko..
aq menyampah laa tgok ko nan eyra cpl nan pengkid..
ko tawu ark aq ase nk gi gegar jew pengkid 2..
aq tawu laa ko sayang dye..
tp dye 2 pompan mcm ko bodoh !
haishh.


sorry coz my languange will make ur heart hurt..

from ur belove (amirul aiman ) 



Dia tiba-2 hantar msj macam ni. Hmm, Sediyh lah pulak baca balik. Aiman if aku couple dengan laki tapi kuat curang kuat buat aku kecewa buat apa? Susah tahu nak cari laki yang SETIA kau pikir senang? Yes, Aku tahu kau marah dengan aku sebab aku couple dengan penk. 
tapi kalau kau nak tahu aiman hati aku stil dengan capital D. Hmm, Aku kecewa sangat. kau tahu peritnya hati nie. Jangan sampai aku cakap aku FUCK laki :( Hmm, cukup lah aku kecewa dengan capital D Aku ambik keputus untuk couple dengan penk .. Sorry if keputusan aku ni kau tak suka :')

Wednesday, 21 March 2012

MISS YOU MY EX

Lalala~
Aku stil rindukan dia walaupun aku dah ada penk and walaupun dia dah tinggalkan aku :( Why aku tak boleh lupakan dia nie? Why Why. padahal dia dah buat aku kecewa n terluka tapi stil lagi aku nak kan dia. nampak sangat aku betul-2 cintakan dia sepenuh hati aku :'( tapi kenapa dia pergi dari aku? Aku tak layak ke untuk dia? mybe yes. Hari itu aku ada hantar msj dekat dia pasal jam dia. tapi dia tak balas msj tu :') takpe aku sabar. Aku nak call dia tapi nampak sangat aku tergedik gedik dekat dia :') Aku rindu sayang nak panggil kau biy sayang. Aku rindu sangat nak shisha dengan kau :') Why jadi macam nie? mybe sebab aku macam asrama kot yelah dia kan kesepian .. hmm, tapi sebelum aku masuk asrama kau ada janji dengan aku yang kau takkan cari yang lain ayat kau seolah-2 aku nie GF kau donnie :') Aku ingat lagi time shisha kawan kau time kau yang aku nie GF kau ke. Then, aku sebok aku cakap bukan, lepas tu kau cakap" yes dia GF aku knapa? " weyh kau tahu aku selalu ingat perkataan tu. tapi hari tu kau cakap kita tak couple :') tak sangka kau macam nie donnie. senang nya kau lupakan aku kan? hmm,