Friday, 11 November 2011

jalan jalan (:


# gambar diatas bukan ade pape okayy cuma berkawan (: 

sepatutye wawa pergi hang-out dengan kesah sayang wawa tapi dye taknokk tapi ade sebab tertentu , tapi takpe wawa marah tapi sedih je . nak buat macam mana kan takkan gembita pulah tak dapat keluar dengan kaseh sayang wawa -_____- , tapi serious cakap wawa dah rindu gila kat dye ): , tak dapat keluar dengan AMIRULAIMAN . pastu keluar lah dengan mama n eyra pergi lah pavi , hikhikhik . jadi budak HOT kejap takkan tak bulih kot ? bulleh lahhh ! Haha , tapi memey happy gila tapi dalam happy tuh ade lah sediyh jugak sebab takde kaseh sayang teman jalan-jalan . # bibir tersenyum hati menangis . hmmm , lepas gi pavi wawa dengan rara pergi song box (: hikhik . kita orang memekak dalam bilik tuh sebab rindu dekat boyfriend sendiri ): , wawa nyanyi lah lagu " my heart will go on " sebab rindu gila babi dekat  AMIRUL AIMAN  , nak nangis pun ade tapi nak buat macam mne kene lah sabarkan ? bak kata dye " sabarlah sayang " hikhikhik . 

# bie , by rindu gila babi dkat bie taw , by sedoyh sangat bie tak bulih ikut time tuh ... by nak sangat bie sentiasa ade dkat sisi by tapi kita duduk berjuahann ... kita pun jarang jumpa kan bie ? by tak nok hubungan kita dah tak mesra dan jarang tegur .. tapi by percaya bie tak macam tuh kan sayang . i hope you setia dengan i baby (: , by sayang bie sangat2 taw (: . awak lah segala2 nye untuk saya (: , iloveyoumorethanyoulovemeyouknowthis , imissyoomorethanyoumissmebaby , ineedyoumorethanyouneedmelhgemokkkk ! ^__________^

Wednesday, 9 November 2011

perangai perempuan sakai

engkau kalau jadi perempuan please jangan kacau " in a relationship " orang ?  . sebab perangai kau buleh buat orang lain " break " tahu takk ! weyy weyy , lelaki bukan ade orang jea dalam dunia nie berduta tahu tak ? knape lah kau nak dye jugak walaupun dye dah " berpunya " ? pelik dowhh .. kau cari lah lelaki lain dowhh , bukan semua laki nak permainkan hati perempuan okayy , juat kau kene pandai pilih jea dan pastikan dye sesuai dengan kau okayy babe ? chil lah sayang tak perlu nangis sebab laki yang kau sayang kau tak dapat sebab dye dah berpunya okayy baby ? . ramai lagi nak dekat kau tapi kau tak nampak dan hati kau tak terbuka untuk laki lain sebabkan laki tuh kan sayang ? hmm .. aku tahu lah semua tuh , sebab aku pernah jadi macam kau . tapi aku lagi teruk dari kau , kau pun kene pikir jugak ramai lagi orang yang lebih kecewa dari kau , tapi kenapa dye orang bulih lepaskan ex dye ? sebab dye orang pikir orang yang dye sayang tak kan datang kembali lah ... aku nak kau jangan kacau hubungan orang lain okayy ? kau pun kene pikir jugak perasan perempuan yg couple dengan laki tuhh , Hope tak gdoh okayy . so aku nak kau pikir lah kata-2 aku niyhh okayy ? # see aku dah jiwang dan mula merepekk -_____- , sebab kau lah niyh , Hahaha ...

Rindu Kau Tahap Anjing

weyy AMIRUL AIMAN , aku tgh rindu kau niyh ): , bila nak jumpa kau lagi haa ? kau tak rindu aku ke ? aku tahu tak kan . aku tgh rindu kau tahap anjing tahu takk !  aku nak jumpa kauuu sekarang jugak (: hikhikhik . you make me cry lahh babe . jumaat niyh hope sangat kita bulih keluar sayang . aku nak call kau pun tak dea credit ): , aku hope sangat kau call aku malam niyhh D: ,aku rindu sangat nak dengar suara kau . aku nak sangat peluk kau (: hikhikhik , mengatal pulak aku niyh (: takpe takpe nafsu , kihkihkih

Tuesday, 8 November 2011

Amirul Aiman (:



hye hye , lelaki tuh siapa erk ? comey nye dye niyh (: nak bulihh ? Haha , tak bullehh ! " DYE WAAAAA PUNYE LAH SAKAI "(: . comey tak dye niyh ? comey kan . hikhikhik . nama dye AMIRUL AIMAN . takde spe bulih ambik dye sbab dye waaa punye . hikhikhik , bie wawa niyh suka buat wawa jealous ): , tapi takpe sebab saya sayang dye sangat-2 taww (: . dye manje , Haha . dye dah selalu buat wawa happy . wawa sayang dye sangat-2 , susah nak lepaskan lorhh ): , Hope dye tak curang or what lahh . " BIE , BY SAYANG BIE SANGAT-2 , BIE JANGAN CURANG TAW ): BY HOPE SANGAT BIE SORANG LAKI YANG TERBAIK BAGI BY , BY NAK BIE SETIA DAN TERIMA BY SEADENYE . AKU SAYANG KAU LAH GEMOKK ! " hikhik , jiwang pulakkk >.< , dye suka ejek aku "PENDEK" huh -,-' ye saya tahu saya pendekkk ! wawa ajek dye "GEMOKK" Haha , wlaupun dye tak gemokk (:     ,   dye lah kaseh sayang saye yang panling saya sayang sangat-2 .... ILOVEYOU , INEEDYOU , IMISSYOU LAHH GEMOKK ! CINTA KAU KETAT KETAT (:

Monday, 7 November 2011

pemulaan ...

hye , blog niy bukan eyra punye lagi , blog niyh kawan dye punye pulakk . Sebab dye taknok pakai bolg dahh . bythewat nama aku NURUL NAJWA ELLYSHA BT IZIR panggil wawa jelahh klau susah sangat kan ? umur aku 13tahun , ohh tahu kecik lagi kan ? dah diamm .
aku sekolah dkat smk taman setiawangsa (: , bytheway spe nak facebook aku http://www.facebook.com/profile.php?id=100002430485175  niyh aku punye facebook " wawa ouh wawa " add taw (: ,
aku spotting , manja , mybe garang Haha , tak sombong Okayy !
selamat berkenalan (: