Saturday, 24 December 2011

Shisha dengan dye :D

gemok n abg angkat wawa ajak shisha  . da lama tak ambik shisha . yela time couple dgn " AMIRULAIMAN " mne boleh ambik semua tuh  . klau ambik jea kene mrh . lagi pun gemok shisha situ setiap malam .. time shisha dengan abg , gemok takde so time tuh lha ambik byk .. lepas tuh gemok datang dye duduk table depan wawa .. wawa tgk jea n tunggu dye bila dye nak tegur .. lama sikit tuh abg n kawan dye belah .. lepas tuh gemok call dye kata " bby dekat mane , b tgk bby takde pun " lepas tuh aku ckp " b tak nampak kea bby dekat belakang b jea -- " lepas tuh dye gelakk ..

Lepas tuh dye datang dekat table wawa dye kata sorry tak perasan bby kecik --' haha . suka dye ckp mcm tuh . lepas tuh kawan dye yang lain pun join table kita org . seriously majal gila . kalau kwn dye 2 3 org takpe lah niyh dalam 7 8 org siapa tak majal .. lepas tuh gemok tuh boleh pulak manje manje . hikhik :D sukaaaaaaaaaaa ! lepas tuh shisha lha.. tapi wawa tak lha malu nak shisha depan dye . Haha 

lepas tuh dalam pukul 12.30 malam mama call mama nak makan . lepas tuh mama datang . kawan gemok semua duduk table lain . then , mama kata tempat tuh byk remaja malu nak makan . so mama ajak makan tempat lain , makan lah dekat wangsa maju yang ade jual shisha . Haha . time bagi tahu gemok nak gi wangsa maju dye pun kiss pipi aku . haha . sukaaa ! tapi malu lha jugak yelah ade kwn dye ..

sampai wangsa maju order shisha lagi . pehhhh! haha . aku isap byk lha jugak sampai muntah-2 bagai pening pun ade . hikhik . teroook kan ? k tahu :p 

lepas tuh dah balik boleh pukul " amirulaiman " buat hey please call me back . lepas tuh call lha .. tiba-2 jea aiman marah aku ambik shisha balik . hurmm . 


Thursday, 22 December 2011

biy

aku nak game dye bukan kau . please faham .. kau tahu kan aku sayang kau sangat-2 .. please jangan

Tuesday, 20 December 2011

gayot dgn dye :)

 Dye selalu kejutkan wawa bgn tdo pagi-2 buta sbb nk ckp " Morning baby wawa " selagi wawa tak jawap call dye mesti dye call sampai wawa angkat , hikhik . pagi-2 tadi gayot dgn dye lama ohh :) suka suka suka .. lepas tuh cakap dekat dye " org nak gi sarapan dekat ameen lha nnty call balik "  lepas tuh dye majuk sebab tak boleh nak gayot lagi , haiyoyoyoo .. then , pujuk dye lha kann sampai dye happy .. lepas tuh siap-2 lha nak gi keluar nk mkn ..time makan ade pulak msj sampai dari dye dye tulis " baby tgk kejap lagi ade moto lc bising lalu , pakai baju biru " hikhikhik . ingatkan apa rupanye dye lalu .. handsome jugak dye :) dye kepeng :) Haha , tapi risau kot dye bawak laju gila . tapi best jugak sebab dapat tgk muka dye selama niyh dye jea yang usha dari jauh .. hikhikhik .. bila dah balik umah sambung lagi gayot :)  ILOVEYOU

Monday, 19 December 2011

break with aiman

okay now aku dah break dengan aiman .. serious aku sayangkan dye lagi .. aku terpakse cari lain utk lupakan kau .. tak sangka kau tipu aku selama niyh kan ? kau kata dkat mama tasnim tuh just couple tapi kau tak sayang kan dya ? aku tak kesah kau tipu aku or game aku tapi kau tipu mama aku dowh .. serious aku kecewa dgn kau

 kau kata dkat aku tasnim just couple tapi takde ksih sayang , kau kata dekat tasnim kau game aku kan ? haha .. pandai jugak kau niyh .. klau nak curang pun pandai lah cover sayang oit .. aku rasa mesti kau ramai lagi perempuan simpanan kan sayang ? kau tahu abg aku semua nak pijak kau , sbb aku syg kau aku halang dye org .. kau tahu abg aku menangis tahu kita break sbb dye happy . diaorang macam org gila suka --'. dye kata kau laki takde hati n perasaan nak game perempuan .. hikhok ..


now gambar niyh yang aku ade :) aku tak sangka kau kaki game lah sayang .. aku hope kau tak game tasnim macam mne kau game aku lah kawan .. tasnim tuh sayang kau sangat-2 tapi kau buat macam tuh dkat dye .. kau tahu tak aiman time kita couple tasnim sabar jea .. aku tahu dye perempuan baik n aku tahu aku niyh liar .. now kau dah tinggalkan aku aku pun nak ambik benda tuh balik :)

kalau couple biarlah iklas :D