Thursday, 17 November 2011

Isi hati saya :(




Hmm , tadi aku call dye , kitaorang pun cakap-2 lahh kann . lepas tuh gadoh kejap sampai dye kata " by nak kita off ke ?  aku sanggup buat apa apa jea janji kau bahagia , okay lah bubye . aku sayang kau sangat-2 iloveyouby " lepas tuh kau tutup . lepas kau tutup Call aku terus aku meraung menangis , kau tahu aku pun tak tahu kenapa aku tiba-2 aku nangis . Hmm , mybe sebab aku betul-2 sayang n cinta dekat kau . kau tahu berapa lama aku nangis sebab kau cakap macam tuh , dari pukul 8.30 pagi sampai pukul 9.30 hmm 2 jam tahu takk ? Hmm ,


 aku nak sangat kau setia dengan aku tapi kenapa ade seorang perempuan lain dalam hati kau ? perempuan tuh sayang sangat dekat kau kan ? mybe kau pun sayang dye jugakk kan . tapi hati aku nie kau nak campak mana sayang , laut cina ke ., Hmm , aku nak sangat yang dalam hati kau ade aku , tapi sayang kan ade jugak nama orang lain ... Hmm , 

Aku cukup kecewa dengan ex aku sampai kan aku jadi pengkid kau tahu ? nabi tak mengaku umat  tahu tak . sampai macam tuh sekali aku kecewa dengan laki . aku pun tak tahu macam mana hati aku terbuka untuk kau . Terima kasih sebab kau dah bukak pintu hati lelaki aku dan tertutup hati aku untuk perempuann terima kasih sangat sangat sayang .

Bie dengar nie sayang " saya nak awak tahu yang saya sayangkan awak sepenuh hati saya , saya sanggup ceredakan diri saya sebab nak tengok awak bahagia . saya sanggup menahan menangis sebab rindukan awak sangat sangat .Hanye tuhan yang tahu bertapa rindu , sayang , cinta saya dekat awakk . saya sanggup terima awak ade perempuan lain di sebabkan saya sayangkan awak (: saya nak tengok awak bahagian , biarlahh saya menangis sebab awakk , biarrlahh saya toreh tangan sebab terluka , biarlahh saya sakit awak sihat , selama saya tak jumpa awakk saya hanye mampu bersabar sebab nak jumpa awakk , awak jarang call saya kenapa ? Okay saya tahu credit awak bukan untuk saya untuk perempuan tuh kan . Hmm , saya hanye mampu tersenyum depan awakk tapi dalam hati yaaa allahhh tuhan yang tahu bertapa perit yang lah duga yang aku hadapi "

you lose the love i love the  more " jar of heart "

Oh Tuhan ku sayang dia , Oh Tuhan ku rindu dia , Dimanakah hilangnya , Dirinya yang bernama Cinta , Sungguh bukan perpisahan kumahu , sungguh tak bermaya diriku , Apa yang harusku perkatakan , Mungkinkah ini bisa membuat kau bahagia , Kau senyum ku menangis , Kau gembira ku berduka , Ku doakan dia terus bahagia , Bersama insan yang dicinta .

ILOVEYOUAMIRULAIMAN ! ILOVEYOUAIMRULAIMAN ! ILOVEYOUAMIRULAIMAN ! ILOVEYOUAIMRULAIMAN ! 

Wednesday, 16 November 2011

Hati Aku




biee , orang sayang bie sangat-2 taww , bie jangan lah cakap " nnty kalo bie xdea by jaga diri leklok auww , jgn nakal2 ." bie tahu tak  bila bie cakap macam tuh by tiba-2 nangis , bie tahukan by sayang bie sangat-2 bie jangan lah cakap macam tuh lagi ): . by tak sanggup nak biarkan bie pergi bie tahu tak ? hanye tuhan yang tahu bertapa sayangnye aku dekat kau , hanye tuhan yang tahu bertapa aku cinta dye nak mati . hanye tuhan yang tahu bertapa aku rindu kau setiap hari sampai kan hati tergerak nak pergi tempat bie tapi takde duit :( .... by nak bie tahu dalam hati by hanya ada seorang lelaki yang by sayang , lelaki tuh ade lah biee " amirul aiman " ...by sayang bie sangat-2 . " bie kau dah dapat curi hati aku nie , kau jaga lah n simpan hati aku nie baik-2 okayy , jangan sesekali kau lukakan hati aku yang kau dah curi nie , hati aku nie khas untuk kau AMIRUL AIMAN :) " kau ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccinta maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaati aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaku AMIRULL AIMANN :')

Tuesday, 15 November 2011

Biee , iloveyouu !



See this picture tahu buruk -____- Wawa mana pandai edit gambar . Wawa tak pro pun nak edit niyh . Tapi tgk balik cantik lah pulak gambar niyh :) hikhik . Okayy look nama siapa ade dekat gambar tuh ? :O " Amirul Aiman " siapa tuh ? hikhik . amirul aiman tuh dah ade yang berpunya okayy ! dyee waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puuuuuuuuuuuuuuuuuuuunya ade faham kaa ?  hikhikhik . Okayy saya mengaku saya cinta and sayang gila dekat die (: takde siapa bulih ambik dye rasa waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , kalau berani sangat nak ambik dye " kalau kau rasa nak makan kaki size 2 cuba lahh , amacam ada berani kaa ? jangan nak tunjuk pailang pulakk " hikhik . takut takk ? Haha , Ngekkk . Ingat taw dye wawa punye >.< . kalau dah single tuh jangan nak rembat boyfriend aku pulakk . banyak lagi laki okayy . hikhik . Okayy . wawa mengaku wawa sayang dye sangat-2 sampai nak lepaskan pun tak sanggup dye tak tegur wawa sehari pun mcm orang gila . Haha , wawa mengaku wawa rindu dye tahap babi , siapa tak rindu boyfriend sendiri ? tak rindu maka tak cinta . hikhik . dah lah dye duduk juah jumpa pun jarang , hmmm . sediyhhhhhhhhhhhhhhhhh ! wawa mengaku wawa cinta dye ,:) wawa sayang dye sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat !!! 



# Amirul Aiman
You make me smile for you .
You make me angry for you .
You do i know the purpose of love .
You make me cry for you .
You make me happy everday
I always need you .
I miss you so muchhhh .



jealous :(





bie , bie tahukan by sangat bie sangat sangat sangat sangat sangat , knapa ade perempuan yang dalam facebook bie buat by jealous ? apa masalah dye , nak kene beduk dengan by kea . lagi pun by lah dalam tak beduk perempuan . hmm ... bie , org sayang gila kat bie , bie jangan lah tinggalkan by sebab dye ): by takut sangat klau bie pergi kat die .. by tak nak kehilangan bie ): ... bie takut lah klau dye cuba nak ambik bie dari by ): by takut lah kasih sayang yang by ade nnty beralih dekat perempuan tuh ): ... bie promise dengan by jangan tinggalkan sebab perempuan tuhh . aku sayang kau ketat ketat lahh gemokk .. sebab perempuan tuh by bulih rasa nak toreh tangan lagi . 

AMIRUL AIMAN : bie , orang sayang bie sangaaaaaaaaaaaat sangaaaaaaaaaaaaat sangaaaaaaaaaaat ! bie jangan tinggalkan by sebab dye . 

Monday, 14 November 2011

hmmm :')

bie , knape kita dah tak macam couple ? sediyh kot . bie tahu kan bby sayang bie sangat-2 , hmmm . mesti bie tak tahan perangai bby kan yang gedik , manja sakai , kan ? yes i know this sebab bby pun pernah jadi macam bie . hmm , tapi jangan lah macam niyh like macam kita tak couple tahu tak ? bby ade lah jugak dengar bie niyh curang tapi bby tak percaya , sebab bby percaya yang bie sayang bby kan ? hikhik , perasan je :b , bie sorry pasal pagi tadi . serious bby rasa bersalah gila babi :') bukan niat bby tak nak jumpa bie , tapi bby ngantok then tertidur ... sorry sayang , bby promise bby tak buat lagi :') . tapi bby nak sangat dtg sane sbb nak jumpa bie punya pasal tapi bie kerja . bby tak biase lah keluar pagi-2 niyhh , bby biase keluar mlm tahu takk ? bby nak jumpa bie malam-2 bie keja , hmmm , tapi kenapa bie dah jarang layan bby erk ? hmm , rasa nak toreh tangan balik pun ade jugak tapi bie dah janji dengan bie kan tak nak toreh tangan lagi , tapi klau bby kecewa sangat sorry saya akan toreh tangan :) rindu jugak nak tgk darah sendiri (Y) 


# iloveyouubieeeee

Sunday, 13 November 2011

Luahan hati wawa (':


bie , kenapa by rasa macam bie dah tak sayang dekat by ? by ade buat salah dekat bie kea ? By mintak maaf kalau by buat bie marah dan buat benda yang bie tak suka . kalau bie nak tahu by selalu doa untuk bie bagi bie selalu bie sihat , tak ambik benda bodoh dan selalu sayang , rindu n by sorang je dalam hati bie.. Hmm , by selalu nangis sebab by rindu bie  . kenapa sebelum kita jumpa bie suka sangat msj bie walaupun busy ? tapi sekarang bila by msj bie jarang nak balas , sekarang klau bie busy tak balas langsung , why ? bytheway thankyou tak balas taw sayang .. bie tahu tak bie sayang sangat kat bie . tapi kenapa hati bie niyh kata bie ade orang lain lagi selain bie ? by tak nak benda tuh terjadi (': , bie kan ade cakap kata by " kalau bie sayang orang tuh bie akan sayang dye sorang jea " by hope apa yang bie cakap tuh betul dan dalam hati bie ade by sorang jea .. klau by sayang orang tuh by susah nak lupa kan orang tuh (': , bie please jangan permainkan by .. by sayang sangat-2 dekat bie tahu , by hope hubungan kita akan kekal . bie jangan curang taw gemok .. by tak nak bie tinggal by macam ex by tinggalkan by (': , terseksa by nak lepaskan dye tahu , setiap hari nangis sebab nak dye balik , hmm . by tak nak bie mcm tuh tiba-2 tinggalkan by .. Hmm , hope bie lelaki yang terbaik yang pernah datang dalam hidup by . 


    AMIRUL AIMAN
# i love you so muchh sayang .
# i need you in my life and my heart.
# you only in heart (:  you know this
# I miss you so muchh .