Saturday, 31 December 2011

Bear :)

Lala, smlam aku shisha. aku tunggu dye dari pukul sebelah lebih sampai pukul dua dye tak sampai-2. sediyh gila. tapi takpe aku tak marah. aku sabar jea. takpe aku faham mybe dye busy or dye tidur kot. time nak balik ali b tuh mama tanye jumpa donnie, aku cakap jumpa. Sorry maaaa wawa tipu mama. Lepas tuh dah sampai umah aku muntah-2 mama kata mengandung anak donnie kea. Hahahaha! mama niyh suka usik wawa.

time nak tidur tuh aku asyik cakap dengan bear kesayangan aku :') aku tanye bear tuh " biy awak sayang saya? biy jangan tinggalkan saya, awak janji erk? biy buat apa tuh? " n macam-2 lagi. lepastuh aku nangis. lepas nangis aku tgk gambar dye dalam nfon sambil tuh dengar lagu yang dye nyanyi untuk aku. lagu yang dye nyanyi tuh sama dengan lagu dalam blog niyh :') lepastuh aku main bear balik, rara tgk jea aku main bear tuh. Hahahaha! aku main bear tuh sampai tertidur. hikhikhik.

pagi esoknye ingat nak call dye tapi takut dye cakap " Kau jangan call aku lagi " so aku tahan diri aku sampai nangis-2. hurmm.  aku tak boleh nak tahan diri aku tak call kau sehari lepastuh aku call kau. ingat kau marah-2 rupanye kau okay jea :') Thankyou biy :*

petang niyh aku nak jumpa dye dekat KL tgk-2 aku kene balik kampung ibu suruh ikut. OHH TAK SUKA. Aku tak nak ikut sebab nanti rindu dekat dye. Nanty dekat kampung tak boleh jumpa dye :( dah berapa hari tak jumpa dye lagi niyh :( hurmmm . takpe aku faham dye busy. lepastuh aku mintak maaf dkat dye sebab aku tak boleh pergi KL sebab kene balik kampung. Dye suruh aku ikut ibu balik kampung. dye kata org tahu knapa wawa tak ikut sebab nanti rindu org kan. Dye niyh tahu jea lah sebab tuh :') tapi dye suruh aku ikut ibu balik kampung. aku pun ikut lha cakap dye :')

Biy saya sentiasa rindukan awak :') rindu aku call saya pagi-2 :'( hurmm. rindu nak dengar " morning baby " Ohhhhh :'(

Takut :(

Tadi call dye, lepas tuh dye kata dye ada baca blog wa. dia tanye wa kanapa wa sayang dye tahap macam tuh sekali. wa tak tahu knapa wa tak boleh jawap soalan tuh. sorry sorry sorry. Wa tak bolah jawap soalan tuhbuat masa sekarang. wa nak jawap tapi takut. hurmm. WhyWhyWhy aku nak tak jawap soalan dye :( hurmm. awak sayang awak sangat-2.

Friday, 30 December 2011

Luahan hati wawa (':

knapa knapa knapa ! knapa kau nak tinggalkan aku . knapa weyh ! aku dah sayang kau gila pikir senang lha nak lupkan kau ? WOW ! gantle susah tahu taaak ? Please weyh jangan jangan jangan . Aku pun tak tahu knapa aku boleh sayang kau sampai tahan macam niyh sekali :'( . kalau kau nak tahu aku setiap malam aku akan sebut nama kau " biy donnie " then terus nangis . Aku rindu kau call aku setiap pagi :') rindu sangat-2 sayang . Tapi takpe aku faham kau busy kan sayang ? Aku rindu nak dengar " 123iloveyou " ohh :') please janga buat aku terpakse biy . Cukup lha aku kene GAME . Jangan pakse diri kau untuk lupakan aku sayang. jangan pakse aku tinggalkan kau sayang . JANGAN JANGAN JANGAN  .

Knapa kau remove aku jadi friend dalam facebook kau ? kau macam pakse diri kay nak lupakan aku lha weyh . jangan bagi aku tersekse . betul kata mama kalau dah sayang seseorang tuh jangan sayang sangat nanty kecewa . Hurmm .

hurmmm :'/

Aku sayang kau . aku sayang kau . aku sayang kau . aku sayang kau . aku sayang kau lha :( JANGAN PAKSE AKU LUPAKAN KAU !!! Air mata aku mengalir bila kau suruh aku lupakan kau :'( . Hati aku bukan macam laki hati aku hati perempuan . hati yang lemah . Please jangan buat aku macam niyh . Aku tak kuat .

hurmmm :'/

Aku sanggup buat apa yang kau tak suka asalkan aku dapat kau :( knapa tiba-2 kau suruh aku lupakan kau ? Kau kata sebab kau jealous aku banyak abg angkat okay aku boleh lepaskan dyeorg . Please dowh jangan buat aku macam niyh . Aku akan dengar cakap kau . Aku sayang kau tahap babi kot . pikir senang nak lepaskan OHH NO WAY

Tuesday, 27 December 2011

sabar

Ya Allah , aku tak sanggup nak nangis sebab dye takde. Aku dah pikir nak buat benda bodoh. Aku sayang kau sangat sangat sangat. Naak hug kau lha sial ! :'(

Donnie

wecam dengan dye semalam. wawa nangis depan wecam. wawa tak tahu kenapa wawa nangis depan wecam. wawa tak boleh terima yang dye akan pergi dari wawa. wawa sayang dye sangat-2. Hanye tuhan yang tahu bertapa sayang nye aku dekat dye. wawa tak sanggup nak hidop sendiri takpe dye. wawa tak sanggup nak nangis sebab dye. wawa tak kuat nak tempuhi uji ini. wawa tak sanggup. Ya Allah, bagi lha aku hidop dengan dye. Bagi lha hidap dengan dye walaupun sekejap. Dye dah curi hati aku , takkan dye nak biarkan hati aku macam tuh jea. hati aku tak sanggup nak hancur lagi sekali  :(

kau sekejap jea kan buat akau tersenyum. thankyou bagi jam kesayangan kau dekat aku. aku selalu pakai jam tuh. Aku suka sangat. Aku ade cakap dekat kau aku nak bagi bear kan sayang ? Aku akan bagi bear kesayangan aku tuh dekat kau. Aku nak kau setiap malam kan aku peluk bear tuh. Aku nak kau jaga bear kesayangan aku tuh.

Thankyou tahan perangai gedik aku . Thankyou datang dalam hidop aku . Thankyou sayang aku . Thankyou setiap hari datang umah aku . Thankyou bagi jam dekat aku . Thankyou bagi cover nfon dekat aku . Thankyou usaha curi hati aku sampai aku betuk-2 sayangkan kau . Thankyou kau pernah nangis pasal aku . Thankyou for everthink . WALOVEYOU

Orang yang tersayang :')

Seriously aku sayang kau. Aku nak kau sorang dalam hidop aku. Aku nak kau jaga aku. Aku nak kau bagi kasih sayang dekat aku. Aku tak kuat nak menangis lagi.
Ya Allah, bagi lha aku kesabaran utk hadapi semua dugaan mu ini. bagi lha aku hdop dengan dye. Aku tak kuat nak menangis sebab dye. Sumpah aku sayang kau . jangan tinggalkan aku

Sunday, 25 December 2011

nangis

Susah aku nak lepaskan kau macam tuh jea lah weyh :( . sumpah aku tak tahu kenapa aku senang nangis sebab kau. Aku tak pernah nangis sebab laki macam mane aku nangis sebab kau. Aku hope kau sentiasa dekat dengan aku. Aku susah nak terima kau tinggalkan aku utk selamanye lah b. Ya allah , tabahkan lah hati aku. bagi lah aku kuat hadapi semua uji mu ini ya allah. Aku akan selalu berdoa utk kau sayang. kau jangan lupakan aku.