Tuesday, 13 March 2012

Terima kasih :')


Muka aku memang nampak happy tadi keluar dengan kawan-2.. diaorg tnya pasal donnie mcm mne dengan aku time tuh air mata aku nak mengalir aku pun cerita sebenar dengan muka happy aku cerita dekat diaorg. then, diaorang kata " Chil sudah kau pun tak nampak sediyh pun happy je " hmm, muka aku memang nampak happy tapi korang tak tahu dalam hati nie perit nya weyh! yelah takkan aku nak tunjuk aku sedih depan-2 korang nampak sangat aku lemah.. 

link blog aku pun dah tukar kalau kau dapat link blog aku n baca. Aku nak cakap yang aku stil sayangkan kau n susah aku nak lepaskan kau. Tak sangka kau buat aku mcm nie terima kasih. Aku senang cair tapi aku susah jatuh cinta. Terima kasih pernah sayang aku, Terima kasih buat aku jatuh cinta dengan kau, Terima kasih kau pernah mengaku depan kalau kau aku Gf kau :'), Terima kasih pernah buat aku insan yang istimewa, Terima kasih kasi aku jam kau. Aku rindu nak dengan kau nyanyi untuk aku, rindu nak skype dengan kau, rindu nak tgk kau nari depan aku. 

Jujur aku tak kuat nak tempuh semua dugaan aku sekarang ni. Aku seorang perempuan yang lemah n tak kuat. penat aku meraung nak kau balik tapi bila fikir balik tak guna aku meraung sebab kau dah bahagia dengan si dia orang yang kau sayang. Hati aku terguris weyh dengan semua ni. aku ingat lagi kau kata kau sayang aku kau nak aku sorang je.hmm, aku akan pakse diri aku lupakan kau.

tapi aku tak sangka kau cepat lupakan aku. hebat lah kau ni (Y) aku mintak maaf kalau kau terasa.. Aku sayang kau sangat-2 :) aku hanya mampu senyum depan kau tapi dalam hati peritnya Ya allah :) sorry aku stil simpan gambar kau dlm nfon aku :) aku harap kau tak buang gambar aku dlm nfon kau :) ILOVE 

sesuai untuk PlayBoy!

·        Lelaki semua sama je
Tak faham perasaan perempuan,
Buat perempuan macam hamba abdi,
Boleh maki sesuka hati.

·        Diaorang tak faham hati perempuan Crack,
Apa perasaan seorang perempuan,
Terluka ada, terasa pun ada.

·        Cuba diaorang yang kene,
Sure diaorang pun sama je,
Diaorang fikir diaorang je yang ada perasaan,
Kita pun ada perasaan juga!

·        Terhiris hati Terguris jiwa,
Setelah apa yang laki buat dekat kita,
Kita still boleh caya dengan apa yang diaorang cakap,
Itulah satu kelemahan perempuan L

·        Laki cakap tak serupa bikin
Depan yang itu
Belakang yang ini
Apalah yang tak kene dengan diaorang ni?!

·        Masa couple punyelah baik
Pijak semut tak mati
Bila dah break tak payah kata
Pijak gajah pun boleh mati


·        Kitaorang taknaklah kaum hawa
Dipermainkan kaum adam
Cukuplah kitaorang je yang kene
Semua disebabkan laki yang bergelar
“ P.L.A.Y.B.O.Y”

Monday, 12 March 2012

hurmmm :'/

Wow! dia kata dekat adek angkat aku, aku just kawan dengan dia ? Wow! kecik hati terguris jiwa dengar kot.. Mybe ni dugaan bagi aku kot .. ya allah sakitnya hati dengar semua niy.. tapi wawa kau kene kuat kene sabar dengan semua dugaan yang aku hadapi .. aku takut dia tinggalkan aku je. Yes, aku memang tak cantik tapi aku mempunyai hati yang lembut dan hati yang lembut nie perlukan orang yang tersayang untuk hati ni gembira ..
aku harap dia lelaki yang faham aku n aku akan faham dia.

Okay, aku rindu dia! hmm, bila nak jumpa :/  dia asyik busy je :'( takpe aku sabar tapi aku nak sangat jumpa dia dalam minggu nie nanti aku balik asrama tak jumpa dia dah. hmm :') ..

Ø Cinta tidak akan datang kalau tidak dicari , cinta juga takkan dapat kalau tiada ada siapa yang memberi, tapi mencari biarlah pada yang sudi, bukan meminta pada yang simpati .


harap dia faham apa yang aku nak sampaikan 

;')

duduk dekat asrama bosan. Grrr! nak lepas rindu tak boleh. taaak suka lah weyh ! terkongkong.. aku nak dia tahu yang aku sentiasa sayangkan dia and perlu dia. okay aku mengaku aku risau dia ada orang lah ( perempuan ) Wow! risau gila. yelah duduk asrama mne boleh call dia sediyh gila. yang penting aku nak dia dalam hati aku. aku mintak maaf kalau aku layan kau kasar... tapi aku nak kau tahu yang aku syg kau sangat-2 pleasa jangan lupakan aku :(