Wednesday, 7 December 2011

sayang kau bie

Lala , hmm , kene balik kampung lah pulak . time nak balik kampung mesti aiman ajak hang . Atoya . dah 3 kali macam niyh tahu takk :( make me tension lah ..

biy sorry bby bukan takmo hang dengan bie tapi bby terpakse balik kampung :( later kita hang okay sayang :) kita pergi tgk cerita " ombak rindu " amacam nakk ? Nak lha nak lha . Haha , lagi pun kau yang ajak aku tgk cerita tuh kan , Haha .

biy kau selalu tanye aku bila aku free kan sayang ? bby mintak maaf sangat okayy . cian bie , bie asyik tunggu bby jea kann ? sabar okay sayang ..

Biy kau selalu sabar dengan perangai aku yang degil niyh kan sayang ? Hmm , Bby mintak maaf .. Kau selalu marah aku bila aku overnite dengan laki , kau selalu marah bila aku bawak moto , kau marah sangat kan ? Hmm , sorry . bby tahu bby liar tapi bby akan berubah untuk bie :) biy thankyou coz datang dalam hidup bby n sanggup tahan perangai bangsat bby niyh :) thanyou ubahkan bby . sebab tuh saya sayang awakk gemok :') .. kau selalu uji aku membuatkan aku menangis depan kau lepas tuh kau pujuk aku dengan penuh kasih sayang kau kan sayang :') so sweet

orang kata marah tanda sayang :') Kannnn ? hope kau marah aku sebab kau sayang aku dengan iklas :D .. Bby mintak maaf sebab bby selalu maki hamun bie .. Mintak maaf sangat-2 . saya nak awak tahu saya selalu doakan kita selau bahagia n couple kita niyh lama :') saya selalu doakan awak sihat ...

saya nak awak couple dengan saya bukan nak game saya tapi bagi kasih sayang yang suci n bahagia utk saya :) Saya hope awaaak tak game saya sayang , Saya terima awak seadanye jadi bf saya :') saya mengaku saya jealous time awaak dengan perempuan lain terutama sekali perempaun tu .. Hmm , ILOVEBIE !

Bby ikut lagi bie marah sebab ada laki yang nak coupl dengan bby . Bie sound dye sampai nak jumpa bagaikan sayang . Kau marah aku sampai kau maki aku kan , Hmm . samapi aku nak nangis pun ade :( .. kau jealous punye pasal sampai kau suruh aku tukar number , sebab kau takut laki tuh call aku :0 Haha , thankyoubie .

Awaak bagi saya faham maksud kasih sayang :)
Awaak bagi saya rindu dekat awaak :)
Awak buat saya tak benci dengan lelaki :)
Awaak bagi saya Jealous :)
terima kasih sanggup tahan hidup dengan saya :)
terima kasih sebab ubahkan kan saya :)

Monday, 5 December 2011

Tadi jumpa Gemokk




sebenarnye gemok suruh wawa jumpa malam dekat tempat dye kerja . Then , wawa ckp lah takpe lah " takpe lah bie , bby takmo kacau bie kerja " HikHikHik . Dye suruh wawa teman dye , Gila ke gemok tuh ..

HikHik , tdi jumpa gemok dekat tempat dye selalu lepak .. dye suruh datang dekat dye , tapi wawa malu sebab ade kawan dye . Time tahu bapak majal . Haha , Tapi nak buat macam mne kene lah " COOL MAN " Haha , jumpa-2 jea terus cium tangan aku ? Haha . Gila kot gemok tuh . Mybe rindu sangat kot ? yelah dye asyik busy jea , Takpe wawa tak marah sebab dye bukan cari perempuan lain pun :) klau dye cari perempuan dah lama wawa sepak dye :)  Haha , Terok gila :p time lepak dengan kawan dye tuh boleh pulak dye main cubit-2 pipi aku , Tapi serious malu gila dye buat macam tuh yelah dye buat depan kawan-2 dye kot --'

Lepas dye main cubit pipi aku niyh , boleh pulak kiss pipi aku --' lama pulak tuh .. sampai merah muka aku sebab malu :) Haha . Then , dye nyanyi lagu " Fall For You "  lepas dye habis nyanyi lagu tuh aku pulak nyanyi lagu " Ombak rindu " :) Time aku nyanyi lagu tuh dye pandang jea aku :) Aku nyanyi tuh iklas untuk dye , sebab aku nak dia tahu yang aku sayang dye sangat sangat :) Hee ~ habis jea lagu ombak rindu dye terus kiss pipi aku lama-2 , sambil tuh kau cakap " thankyou baby " HikHikHik , 

Aku lepak dengan dia kejap jea , sebab dye ade hal . Hurmm , sediyh gila tapi takde sebab dah jumpa kann ? hilang lah sikit rindu tuh :) time kau nak pergi tuh kau cakap " baby jaga diri elok-2 taw sayang , baby kene selalu ingat bie , bie sayang baby sangat , jangan menangis lagi taw , Bye sayang . i got go to now , baby dengar taw apa yang bie cakap , Nanty sampai umah kau tido nanty bie topup kan baby taw sayang nanty kita main text msj " Fuhh ayat kau boleh buat aku cair lah sayang ! then , kau kiss pipi aku lagi kan ?  Ohh :') sayang kau !

Sunday, 4 December 2011

Ohh :')

Bie i really really miss you bie , i really really need you ever nigth n everday , bie sorry pasal hari tuh bby buat bie tension , lepas bie hilang tension bie buat pulak bby yang tension . bie cakap bie pernah buat mcm-2 dengan T***** , kau tahu time tuh aku terus tutup nfon n air mata aku terus mengalir sebab kau ckp mcm tuh , aku pun tak tahu knapa air mata aku mengalir bila kau ckp macam tuh , mybe sebab aku memang sayang kau n aku cinta kan kau sayang .. then , aku call kau balik . time tuh aku menangis lagi , lepas tuh kau pujuk aku dengan manje n penuh dengan kasih sayang kan sayang :) Aku suka sayang , lepas tuh kau kata kau tak buat apa-2 pun dengan T***** kau just nak uji aku  , kau kata kau saja nak tgk mcm mne sayang n cinta aku dekat kau bila kau buat mcm tuh dekat orang lain . lepas tuh dua-2 nangis , Ohh aku tak sangka kau nangis sebab aku dowhh ! Sebab kau ada ckp air mata kau untuk mak kau kann baby ? Haha ,

# bie takmoo lha buat apa-2 dekat dye >_< . yes , saya mengaku saya jealous n saya mengaku yang saya sayang awak sepenuh hati saya :) Bie bby tak sangkat bie sanggup uji bby nak tgk bby sayang bie ke tak ke tak kan ? hurmm ..  bie awak tolong jaga hati saya nie , awak tolong bagi kasih sayang penuh hati dekat hati bby .. hati bby perlu kan kasih sayang iklas yang suci dari bie :( ... BIE JANGAN BUAT APA-2 DEKAT DYE ! AKU SORANG JEA BOLEH ^_^ .


Time aku rindu kau aku suka n sentiasa dengar lagu nie n nyanyi sorang-2 :(   ♥ ♥ WHEN YOU'RE GONE  ♥ ♥





I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too


When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
All the words I need to hear will always get me through
The day and make it ok
I miss you