Saturday, 24 December 2011

Shisha dengan dye :D

gemok n abg angkat wawa ajak shisha  . da lama tak ambik shisha . yela time couple dgn " AMIRULAIMAN " mne boleh ambik semua tuh  . klau ambik jea kene mrh . lagi pun gemok shisha situ setiap malam .. time shisha dengan abg , gemok takde so time tuh lha ambik byk .. lepas tuh gemok datang dye duduk table depan wawa .. wawa tgk jea n tunggu dye bila dye nak tegur .. lama sikit tuh abg n kawan dye belah .. lepas tuh gemok call dye kata " bby dekat mane , b tgk bby takde pun " lepas tuh aku ckp " b tak nampak kea bby dekat belakang b jea -- " lepas tuh dye gelakk ..

Lepas tuh dye datang dekat table wawa dye kata sorry tak perasan bby kecik --' haha . suka dye ckp mcm tuh . lepas tuh kawan dye yang lain pun join table kita org . seriously majal gila . kalau kwn dye 2 3 org takpe lah niyh dalam 7 8 org siapa tak majal .. lepas tuh gemok tuh boleh pulak manje manje . hikhik :D sukaaaaaaaaaaa ! lepas tuh shisha lha.. tapi wawa tak lha malu nak shisha depan dye . Haha 

lepas tuh dalam pukul 12.30 malam mama call mama nak makan . lepas tuh mama datang . kawan gemok semua duduk table lain . then , mama kata tempat tuh byk remaja malu nak makan . so mama ajak makan tempat lain , makan lah dekat wangsa maju yang ade jual shisha . Haha . time bagi tahu gemok nak gi wangsa maju dye pun kiss pipi aku . haha . sukaaa ! tapi malu lha jugak yelah ade kwn dye ..

sampai wangsa maju order shisha lagi . pehhhh! haha . aku isap byk lha jugak sampai muntah-2 bagai pening pun ade . hikhik . teroook kan ? k tahu :p 

lepas tuh dah balik boleh pukul " amirulaiman " buat hey please call me back . lepas tuh call lha .. tiba-2 jea aiman marah aku ambik shisha balik . hurmm . 


No comments:

Post a Comment