Monday, 19 December 2011

break with aiman

okay now aku dah break dengan aiman .. serious aku sayangkan dye lagi .. aku terpakse cari lain utk lupakan kau .. tak sangka kau tipu aku selama niyh kan ? kau kata dkat mama tasnim tuh just couple tapi kau tak sayang kan dya ? aku tak kesah kau tipu aku or game aku tapi kau tipu mama aku dowh .. serious aku kecewa dgn kau

 kau kata dkat aku tasnim just couple tapi takde ksih sayang , kau kata dekat tasnim kau game aku kan ? haha .. pandai jugak kau niyh .. klau nak curang pun pandai lah cover sayang oit .. aku rasa mesti kau ramai lagi perempuan simpanan kan sayang ? kau tahu abg aku semua nak pijak kau , sbb aku syg kau aku halang dye org .. kau tahu abg aku menangis tahu kita break sbb dye happy . diaorang macam org gila suka --'. dye kata kau laki takde hati n perasaan nak game perempuan .. hikhok ..


now gambar niyh yang aku ade :) aku tak sangka kau kaki game lah sayang .. aku hope kau tak game tasnim macam mne kau game aku lah kawan .. tasnim tuh sayang kau sangat-2 tapi kau buat macam tuh dkat dye .. kau tahu tak aiman time kita couple tasnim sabar jea .. aku tahu dye perempuan baik n aku tahu aku niyh liar .. now kau dah tinggalkan aku aku pun nak ambik benda tuh balik :)

kalau couple biarlah iklas :D

No comments:

Post a Comment