Friday, 25 November 2011

Lalala :)



Bie knapa kau dah tak rapat dengan aku ? Hmm , semalam jumpa pun kau macam nak tak nak tegur aku . kau layan kawan aku jea , Hmm , kau kata kau takde credit tapi depat aku ramai gila kau call bie , perlu kea kau tipu aku bie ? text aky pun kau tak balas knapa ? Call aku pun kau dah jarang kan , Ex couple aku jea yang asyik call aku memanjang , Hmm , Credit kau tuh purlu kea kau nak simpan sampai macam tuh sekali , tak perlu kot kan ? Aku nak kau macam time kita first couple (: time tuh kau selalu take care pasal aku (: kau selalu text aku , tapi sekarang . Hmmm , harammm . Untunglah sekarang aku dah mula dengar cakap kau , tapi kau pulak bila nak dengar cakap aku ? Haha . ikut hati aku , aku nak kongkong kau tapi kecian lah pulakk . nnty aku kongkong kau , kau cakap apa pulakk .  tapi aku tengok kau tk pernah kongkong aku pun . hmm , tapi aku suka kau nyanyi . kau suka sangat nyanyi kan bie ? Haha , # bie kau jangan lha kedekut credit sangat-2 okay sayang , tak suka lha . credit kau untuk siapa ? sampai kau pun kau dah tak call asal ? Hmm , dah la bie . ILAPPYOU <3

No comments:

Post a Comment