Tuesday, 22 November 2011

Jumpa kau ;)

Hari tuh pagi pagi dah jumpa kasih sayang , Hehe . bapak rindu sial aku time tuh . Hikhik , Kau datang  dengan kawan kau sorang , kau jumpa aku terus kau peluk aku kan gemokkk ? Haha , mentang-2 aku baru lepas mandi ;) Hahaha . lepas kau peluk aku kau kiss pipi aku :D hikhik , so sweet ;) kau rindu aku sangat lah tuh . Hahaha . perasan gila lah sial . lepas tuh kau lepak dengan aku . aku rindu nak lepak dengan kau lagi lah sayang ,Time lepak kau saje jea nak buat aku nangis depat kau kan baby , tapi aku tak nangis pun ;) aku rindu kau nyanyi untuk aku <3 hikhik . suara kau sedap sangat sayang ! tapi aku jumpa kau kejap je pun sebab kau dengan kawan-2 kau nak jalan-2 , Hmmm . time kau nak balik kau tinggalkan kesan untuk aku kan ? Haha , aku selalu tgk kesan tuh , kesan tuh ade lagi ;) hikhik , ILAPPPYOUBABY ! 

No comments:

Post a Comment