Thursday, 22 March 2012

Aiman

hurmm..
ko 2 ex aq wawa..
walaw pown ktew da clash tp aq still sayang at ko..
aq menyampah laa tgok ko nan eyra cpl nan pengkid..
ko tawu ark aq ase nk gi gegar jew pengkid 2..
aq tawu laa ko sayang dye..
tp dye 2 pompan mcm ko bodoh !
haishh.


sorry coz my languange will make ur heart hurt..

from ur belove (amirul aiman ) 



Dia tiba-2 hantar msj macam ni. Hmm, Sediyh lah pulak baca balik. Aiman if aku couple dengan laki tapi kuat curang kuat buat aku kecewa buat apa? Susah tahu nak cari laki yang SETIA kau pikir senang? Yes, Aku tahu kau marah dengan aku sebab aku couple dengan penk. 
tapi kalau kau nak tahu aiman hati aku stil dengan capital D. Hmm, Aku kecewa sangat. kau tahu peritnya hati nie. Jangan sampai aku cakap aku FUCK laki :( Hmm, cukup lah aku kecewa dengan capital D Aku ambik keputus untuk couple dengan penk .. Sorry if keputusan aku ni kau tak suka :')

No comments:

Post a Comment