Friday, 23 March 2012

Bukan nak perli kau tapi nak bagi tahu hati aku perit

D kau tahu aku stim rindu kau n stil sayangkan kau? Mesti kau tak tahukan? Hmm, aku rindu saat-2 dulu :') Aku nak tanye kau kita tak pernah couple kan? then, kenapa kau msj macam ni.



Okay, sorry aku ungkit pasal lama. Sebab aku tak puas hati kau buat aku macam ni. kenapa kau hantar chat macam tu kalau kau anggap aku ni ADEK ANGKAT kau D? nampak sangat kau malu nak mengaku aku nak GF kau kan? hmm, Aku tahu aku tak cantik aku tahu aku tak setaraf denga kau Handsome, ramai orang minat, budak HOT. Hmm, yelah ex kau semua kan HOT. Aku bukan nak kutuk kau dalam blog tapi kau tahu peritnya hati aku nie. perit hati aku ni dekat kau tak terpadam dari dulu weyh! kau ingat soal cinta nie macam topup bila dah pakai buang macam tu? Bukan okay!

Yes, aku memang form 2 kecik tapi pandai dalam bab jiwang nie kan? Hmm, ingat lah semua orang ada perasan kecewa k? tak kir umur :') kau tahu sampai sekarang aku berharap dengan kau. Why? sebab aku cinta kau D.

Dalam chat tu kau kata kau sayang aku macam mana aku sayang kau kan? tapi kata-2 kau tipu D. kalau kau sayang aku kenapa kau tinggalkan aku? lepas tu break sebab akak kau tak suka? Wow! haha, kata tak couple? hmm, aku pun tak faham dengan hidup aku nie kenapa aku tergedik-2 dekat kau -.- hmm, baru aku tahu selama nie aku bertepuk sebelah tangan kaan?Hmm, Thankyou babe.

No comments:

Post a Comment