Sunday, 27 November 2011

Bie :)

Bie , by rindu bie . Bie asal pergi pasal ke melaka sana , bie buat apa dekat sane ? hmm :(  semalam bie buat " Hye please call me back " dekat bby . Then , bby call bie lambat sebab bby tidue sorry okay bie , bie bukan sengaja . maafkan bby okay sayang . lepas bby bgn tidur bby terus call bie , lepas tuh bie cakap " kau asal call aku lambat gila . huh ? kau tahu tak aku rindu kau tahap babi . penat aku tunggu kau tahu takk " Haha , bie kau nie tiba-2 sound aku kann ? Buduh betul lha ! Haha . Sorry okayy bby tak sengaja . Bythway aku pun rindu kau tahu takkkk ? Haish ! --' . bie knapa perasaan by cakap bie ade orang lah selain bby ? bby takut sangat bie . bby takmoo bie macam tuh . bby nak bie setia dengan by bukan curang . Saya nak awakk setia dengan saya . Saya nak awak selalu rindu saya :) . Saya nak awakk sayang saya :) ILOVEYOUSAYANG saya rindu awak cakap " i`m awlays lov u la pendek " Hikhikhik

No comments:

Post a Comment