Wednesday, 9 November 2011

Rindu Kau Tahap Anjing

weyy AMIRUL AIMAN , aku tgh rindu kau niyh ): , bila nak jumpa kau lagi haa ? kau tak rindu aku ke ? aku tahu tak kan . aku tgh rindu kau tahap anjing tahu takk !  aku nak jumpa kauuu sekarang jugak (: hikhikhik . you make me cry lahh babe . jumaat niyh hope sangat kita bulih keluar sayang . aku nak call kau pun tak dea credit ): , aku hope sangat kau call aku malam niyhh D: ,aku rindu sangat nak dengar suara kau . aku nak sangat peluk kau (: hikhikhik , mengatal pulak aku niyh (: takpe takpe nafsu , kihkihkih

No comments:

Post a Comment