Friday, 11 November 2011

jalan jalan (:


# gambar diatas bukan ade pape okayy cuma berkawan (: 

sepatutye wawa pergi hang-out dengan kesah sayang wawa tapi dye taknokk tapi ade sebab tertentu , tapi takpe wawa marah tapi sedih je . nak buat macam mana kan takkan gembita pulah tak dapat keluar dengan kaseh sayang wawa -_____- , tapi serious cakap wawa dah rindu gila kat dye ): , tak dapat keluar dengan AMIRULAIMAN . pastu keluar lah dengan mama n eyra pergi lah pavi , hikhikhik . jadi budak HOT kejap takkan tak bulih kot ? bulleh lahhh ! Haha , tapi memey happy gila tapi dalam happy tuh ade lah sediyh jugak sebab takde kaseh sayang teman jalan-jalan . # bibir tersenyum hati menangis . hmmm , lepas gi pavi wawa dengan rara pergi song box (: hikhik . kita orang memekak dalam bilik tuh sebab rindu dekat boyfriend sendiri ): , wawa nyanyi lah lagu " my heart will go on " sebab rindu gila babi dekat  AMIRUL AIMAN  , nak nangis pun ade tapi nak buat macam mne kene lah sabarkan ? bak kata dye " sabarlah sayang " hikhikhik . 

# bie , by rindu gila babi dkat bie taw , by sedoyh sangat bie tak bulih ikut time tuh ... by nak sangat bie sentiasa ade dkat sisi by tapi kita duduk berjuahann ... kita pun jarang jumpa kan bie ? by tak nok hubungan kita dah tak mesra dan jarang tegur .. tapi by percaya bie tak macam tuh kan sayang . i hope you setia dengan i baby (: , by sayang bie sangat2 taw (: . awak lah segala2 nye untuk saya (: , iloveyoumorethanyoulovemeyouknowthis , imissyoomorethanyoumissmebaby , ineedyoumorethanyouneedmelhgemokkkk ! ^__________^

No comments:

Post a Comment