Wednesday, 7 December 2011

sayang kau bie

Lala , hmm , kene balik kampung lah pulak . time nak balik kampung mesti aiman ajak hang . Atoya . dah 3 kali macam niyh tahu takk :( make me tension lah ..

biy sorry bby bukan takmo hang dengan bie tapi bby terpakse balik kampung :( later kita hang okay sayang :) kita pergi tgk cerita " ombak rindu " amacam nakk ? Nak lha nak lha . Haha , lagi pun kau yang ajak aku tgk cerita tuh kan , Haha .

biy kau selalu tanye aku bila aku free kan sayang ? bby mintak maaf sangat okayy . cian bie , bie asyik tunggu bby jea kann ? sabar okay sayang ..

Biy kau selalu sabar dengan perangai aku yang degil niyh kan sayang ? Hmm , Bby mintak maaf .. Kau selalu marah aku bila aku overnite dengan laki , kau selalu marah bila aku bawak moto , kau marah sangat kan ? Hmm , sorry . bby tahu bby liar tapi bby akan berubah untuk bie :) biy thankyou coz datang dalam hidup bby n sanggup tahan perangai bangsat bby niyh :) thanyou ubahkan bby . sebab tuh saya sayang awakk gemok :') .. kau selalu uji aku membuatkan aku menangis depan kau lepas tuh kau pujuk aku dengan penuh kasih sayang kau kan sayang :') so sweet

orang kata marah tanda sayang :') Kannnn ? hope kau marah aku sebab kau sayang aku dengan iklas :D .. Bby mintak maaf sebab bby selalu maki hamun bie .. Mintak maaf sangat-2 . saya nak awak tahu saya selalu doakan kita selau bahagia n couple kita niyh lama :') saya selalu doakan awak sihat ...

saya nak awak couple dengan saya bukan nak game saya tapi bagi kasih sayang yang suci n bahagia utk saya :) Saya hope awaaak tak game saya sayang , Saya terima awak seadanye jadi bf saya :') saya mengaku saya jealous time awaak dengan perempuan lain terutama sekali perempaun tu .. Hmm , ILOVEBIE !

Bby ikut lagi bie marah sebab ada laki yang nak coupl dengan bby . Bie sound dye sampai nak jumpa bagaikan sayang . Kau marah aku sampai kau maki aku kan , Hmm . samapi aku nak nangis pun ade :( .. kau jealous punye pasal sampai kau suruh aku tukar number , sebab kau takut laki tuh call aku :0 Haha , thankyoubie .

Awaak bagi saya faham maksud kasih sayang :)
Awaak bagi saya rindu dekat awaak :)
Awak buat saya tak benci dengan lelaki :)
Awaak bagi saya Jealous :)
terima kasih sanggup tahan hidup dengan saya :)
terima kasih sebab ubahkan kan saya :)

No comments:

Post a Comment