Sunday, 4 December 2011

Ohh :')

Bie i really really miss you bie , i really really need you ever nigth n everday , bie sorry pasal hari tuh bby buat bie tension , lepas bie hilang tension bie buat pulak bby yang tension . bie cakap bie pernah buat mcm-2 dengan T***** , kau tahu time tuh aku terus tutup nfon n air mata aku terus mengalir sebab kau ckp mcm tuh , aku pun tak tahu knapa air mata aku mengalir bila kau ckp macam tuh , mybe sebab aku memang sayang kau n aku cinta kan kau sayang .. then , aku call kau balik . time tuh aku menangis lagi , lepas tuh kau pujuk aku dengan manje n penuh dengan kasih sayang kan sayang :) Aku suka sayang , lepas tuh kau kata kau tak buat apa-2 pun dengan T***** kau just nak uji aku  , kau kata kau saja nak tgk mcm mne sayang n cinta aku dekat kau bila kau buat mcm tuh dekat orang lain . lepas tuh dua-2 nangis , Ohh aku tak sangka kau nangis sebab aku dowhh ! Sebab kau ada ckp air mata kau untuk mak kau kann baby ? Haha ,

# bie takmoo lha buat apa-2 dekat dye >_< . yes , saya mengaku saya jealous n saya mengaku yang saya sayang awak sepenuh hati saya :) Bie bby tak sangkat bie sanggup uji bby nak tgk bby sayang bie ke tak ke tak kan ? hurmm ..  bie awak tolong jaga hati saya nie , awak tolong bagi kasih sayang penuh hati dekat hati bby .. hati bby perlu kan kasih sayang iklas yang suci dari bie :( ... BIE JANGAN BUAT APA-2 DEKAT DYE ! AKU SORANG JEA BOLEH ^_^ .


Time aku rindu kau aku suka n sentiasa dengar lagu nie n nyanyi sorang-2 :(   ♥ ♥ WHEN YOU'RE GONE  ♥ ♥





I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too


When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
And when you're gone
The face I came to know is missing too

And when you're gone
All the words I need to hear will always get me through
The day and make it ok
I miss you


No comments:

Post a Comment