Tuesday, 13 March 2012

sesuai untuk PlayBoy!

·        Lelaki semua sama je
Tak faham perasaan perempuan,
Buat perempuan macam hamba abdi,
Boleh maki sesuka hati.

·        Diaorang tak faham hati perempuan Crack,
Apa perasaan seorang perempuan,
Terluka ada, terasa pun ada.

·        Cuba diaorang yang kene,
Sure diaorang pun sama je,
Diaorang fikir diaorang je yang ada perasaan,
Kita pun ada perasaan juga!

·        Terhiris hati Terguris jiwa,
Setelah apa yang laki buat dekat kita,
Kita still boleh caya dengan apa yang diaorang cakap,
Itulah satu kelemahan perempuan L

·        Laki cakap tak serupa bikin
Depan yang itu
Belakang yang ini
Apalah yang tak kene dengan diaorang ni?!

·        Masa couple punyelah baik
Pijak semut tak mati
Bila dah break tak payah kata
Pijak gajah pun boleh mati


·        Kitaorang taknaklah kaum hawa
Dipermainkan kaum adam
Cukuplah kitaorang je yang kene
Semua disebabkan laki yang bergelar
“ P.L.A.Y.B.O.Y”

No comments:

Post a Comment