Tuesday, 13 March 2012

Terima kasih :')


Muka aku memang nampak happy tadi keluar dengan kawan-2.. diaorg tnya pasal donnie mcm mne dengan aku time tuh air mata aku nak mengalir aku pun cerita sebenar dengan muka happy aku cerita dekat diaorg. then, diaorang kata " Chil sudah kau pun tak nampak sediyh pun happy je " hmm, muka aku memang nampak happy tapi korang tak tahu dalam hati nie perit nya weyh! yelah takkan aku nak tunjuk aku sedih depan-2 korang nampak sangat aku lemah.. 

link blog aku pun dah tukar kalau kau dapat link blog aku n baca. Aku nak cakap yang aku stil sayangkan kau n susah aku nak lepaskan kau. Tak sangka kau buat aku mcm nie terima kasih. Aku senang cair tapi aku susah jatuh cinta. Terima kasih pernah sayang aku, Terima kasih buat aku jatuh cinta dengan kau, Terima kasih kau pernah mengaku depan kalau kau aku Gf kau :'), Terima kasih pernah buat aku insan yang istimewa, Terima kasih kasi aku jam kau. Aku rindu nak dengan kau nyanyi untuk aku, rindu nak skype dengan kau, rindu nak tgk kau nari depan aku. 

Jujur aku tak kuat nak tempuh semua dugaan aku sekarang ni. Aku seorang perempuan yang lemah n tak kuat. penat aku meraung nak kau balik tapi bila fikir balik tak guna aku meraung sebab kau dah bahagia dengan si dia orang yang kau sayang. Hati aku terguris weyh dengan semua ni. aku ingat lagi kau kata kau sayang aku kau nak aku sorang je.hmm, aku akan pakse diri aku lupakan kau.

tapi aku tak sangka kau cepat lupakan aku. hebat lah kau ni (Y) aku mintak maaf kalau kau terasa.. Aku sayang kau sangat-2 :) aku hanya mampu senyum depan kau tapi dalam hati peritnya Ya allah :) sorry aku stil simpan gambar kau dlm nfon aku :) aku harap kau tak buang gambar aku dlm nfon kau :) ILOVE 

No comments:

Post a Comment