Sunday, 13 November 2011

Luahan hati wawa (':


bie , kenapa by rasa macam bie dah tak sayang dekat by ? by ade buat salah dekat bie kea ? By mintak maaf kalau by buat bie marah dan buat benda yang bie tak suka . kalau bie nak tahu by selalu doa untuk bie bagi bie selalu bie sihat , tak ambik benda bodoh dan selalu sayang , rindu n by sorang je dalam hati bie.. Hmm , by selalu nangis sebab by rindu bie  . kenapa sebelum kita jumpa bie suka sangat msj bie walaupun busy ? tapi sekarang bila by msj bie jarang nak balas , sekarang klau bie busy tak balas langsung , why ? bytheway thankyou tak balas taw sayang .. bie tahu tak bie sayang sangat kat bie . tapi kenapa hati bie niyh kata bie ade orang lain lagi selain bie ? by tak nak benda tuh terjadi (': , bie kan ade cakap kata by " kalau bie sayang orang tuh bie akan sayang dye sorang jea " by hope apa yang bie cakap tuh betul dan dalam hati bie ade by sorang jea .. klau by sayang orang tuh by susah nak lupa kan orang tuh (': , bie please jangan permainkan by .. by sayang sangat-2 dekat bie tahu , by hope hubungan kita akan kekal . bie jangan curang taw gemok .. by tak nak bie tinggal by macam ex by tinggalkan by (': , terseksa by nak lepaskan dye tahu , setiap hari nangis sebab nak dye balik , hmm . by tak nak bie mcm tuh tiba-2 tinggalkan by .. Hmm , hope bie lelaki yang terbaik yang pernah datang dalam hidup by . 


    AMIRUL AIMAN
# i love you so muchh sayang .
# i need you in my life and my heart.
# you only in heart (:  you know this
# I miss you so muchh .

No comments:

Post a Comment