Friday, 2 December 2011

tak sangka kau sayang aku :')

Tadi call gemok kesayangan saya :) Time tuh wawa tgh lepak . Lepas tuh aiman tanye wawa dekat mne sebab time tuh dengar suara laki . Then , aiman tanye " baby kau dekat mane , haaaa ! knapa dengar suara laki ! sekarang dah pukul berapa , balik sekarang KFINE " kene marah pulak dengan aiman .. Bytheway risau jugak kau dekat aku kan sayang . lepas tuh aiman ajak pergi TS isnin nie :) . lepas dye marah aku , aku pujuk dye . gentle susah gila nak pujuk dye . time nak tutup nfon tuh dye cakap macam niyh :

Wawa : kejap lagi baby call bie balik erk ?
Aiman : Hurmm :( , yelah ..
Wawa : bie takmo lah majuk okay sayang . senyum tak perlu kata apa-2 :)
Aiman : Baby gila erk ? Haha .
Wawa : haha , mybe . okay lah bie bubye sayang .
Aiman : I Love You ( slow gila dye ckap :( )
Wawa : Apa bie cakap tak dengar lah bie ( sebenarnye dengar tapi slow sangat :()
Aiman : I love you pendek
Wawa : huh ? klau bie sayang bby , bie Cakap kuat-2 ! :p
Aiman : I LOVE YOU LAH PENDEK ( kuat gila bhai --' )
Wawa : Haha , thankyou bie .. I LOVE YOU TOO ( kuat jugak ) Haha ,
Aiman : MMMMUUUUUUAAAAAHHHHHH ( Amboi kuat nye bie )
Wawa : Haha , thankyou bie Muah ( slow jea )
Aiman : Slow gila bby --' kau cakap muah tuh kuat sikit ,
Wawa : takmoo malu !
Aiman : Kfine , kau tak sayang kau kann ? cepat lah bby :(
Wawa : MUAHHHHHHHH ! cukup takk ?
Aiman : Hahaha , cukup-2 :) Bubye sayang .
Wawa : Byeee :)


# Bie, kau dengar je kan apa yang aku cakap dekat kau :) Thankyou bie . sebab tuh aku sayang kau gemok !


lepas tuh kau tegur aku dalam facebook kan sayang ? Hikhik . aku ingat kau tak reti nak tegur aku dah :) haha , lepas tuh kita main pool kan sayang ? Hikhik , bby ingat bie pro main game tuh rupanye problem , Haha . Wawa 3-0 aiman .. lepas dah main game tuh kau nak out sebab hal penting kata nye .. aku pun okay


lepas berapa minit tuh kau online balikk , Haha . gila punye gemokk :p

.

# Bie thank . aku ingat kau tak sayang aku , aku ingat kau tak kesah yang ada yang ade laki nak kat aku . aku ingat kau lepaskan kan aku macam tuh je dekat laki tuh , Rupanye kau sound dye bie ? Ohh terharu gila . Dari situ boleh nampak yang kau sayang aku kan bie ? Aku nak kau tahu yang aku sentiasa sayangkan kau sentiasa take care pasal kau , sentiasa rindu kau :) I Love You Bie .. Aku rindu kau cakap " Baby i love you more then you me " Ohh so sweet bie !

No comments:

Post a Comment