Tuesday, 15 November 2011

Biee , iloveyouu !



See this picture tahu buruk -____- Wawa mana pandai edit gambar . Wawa tak pro pun nak edit niyh . Tapi tgk balik cantik lah pulak gambar niyh :) hikhik . Okayy look nama siapa ade dekat gambar tuh ? :O " Amirul Aiman " siapa tuh ? hikhik . amirul aiman tuh dah ade yang berpunya okayy ! dyee waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puuuuuuuuuuuuuuuuuuuunya ade faham kaa ?  hikhikhik . Okayy saya mengaku saya cinta and sayang gila dekat die (: takde siapa bulih ambik dye rasa waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , kalau berani sangat nak ambik dye " kalau kau rasa nak makan kaki size 2 cuba lahh , amacam ada berani kaa ? jangan nak tunjuk pailang pulakk " hikhik . takut takk ? Haha , Ngekkk . Ingat taw dye wawa punye >.< . kalau dah single tuh jangan nak rembat boyfriend aku pulakk . banyak lagi laki okayy . hikhik . Okayy . wawa mengaku wawa sayang dye sangat-2 sampai nak lepaskan pun tak sanggup dye tak tegur wawa sehari pun mcm orang gila . Haha , wawa mengaku wawa rindu dye tahap babi , siapa tak rindu boyfriend sendiri ? tak rindu maka tak cinta . hikhik . dah lah dye duduk juah jumpa pun jarang , hmmm . sediyhhhhhhhhhhhhhhhhh ! wawa mengaku wawa cinta dye ,:) wawa sayang dye sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat !!! 



# Amirul Aiman
You make me smile for you .
You make me angry for you .
You do i know the purpose of love .
You make me cry for you .
You make me happy everday
I always need you .
I miss you so muchhhh .



No comments:

Post a Comment