Monday, 14 November 2011

hmmm :')

bie , knape kita dah tak macam couple ? sediyh kot . bie tahu kan bby sayang bie sangat-2 , hmmm . mesti bie tak tahan perangai bby kan yang gedik , manja sakai , kan ? yes i know this sebab bby pun pernah jadi macam bie . hmm , tapi jangan lah macam niyh like macam kita tak couple tahu tak ? bby ade lah jugak dengar bie niyh curang tapi bby tak percaya , sebab bby percaya yang bie sayang bby kan ? hikhik , perasan je :b , bie sorry pasal pagi tadi . serious bby rasa bersalah gila babi :') bukan niat bby tak nak jumpa bie , tapi bby ngantok then tertidur ... sorry sayang , bby promise bby tak buat lagi :') . tapi bby nak sangat dtg sane sbb nak jumpa bie punya pasal tapi bie kerja . bby tak biase lah keluar pagi-2 niyhh , bby biase keluar mlm tahu takk ? bby nak jumpa bie malam-2 bie keja , hmmm , tapi kenapa bie dah jarang layan bby erk ? hmm , rasa nak toreh tangan balik pun ade jugak tapi bie dah janji dengan bie kan tak nak toreh tangan lagi , tapi klau bby kecewa sangat sorry saya akan toreh tangan :) rindu jugak nak tgk darah sendiri (Y) 


# iloveyouubieeeee

No comments:

Post a Comment