Tuesday, 15 November 2011

jealous :(





bie , bie tahukan by sangat bie sangat sangat sangat sangat sangat , knapa ade perempuan yang dalam facebook bie buat by jealous ? apa masalah dye , nak kene beduk dengan by kea . lagi pun by lah dalam tak beduk perempuan . hmm ... bie , org sayang gila kat bie , bie jangan lah tinggalkan by sebab dye ): by takut sangat klau bie pergi kat die .. by tak nak kehilangan bie ): ... bie takut lah klau dye cuba nak ambik bie dari by ): by takut lah kasih sayang yang by ade nnty beralih dekat perempuan tuh ): ... bie promise dengan by jangan tinggalkan sebab perempuan tuhh . aku sayang kau ketat ketat lahh gemokk .. sebab perempuan tuh by bulih rasa nak toreh tangan lagi . 

AMIRUL AIMAN : bie , orang sayang bie sangaaaaaaaaaaaat sangaaaaaaaaaaaaat sangaaaaaaaaaaat ! bie jangan tinggalkan by sebab dye . 

No comments:

Post a Comment