Wednesday, 30 November 2011

Risau :(

Tadi aku tidur lepas tuh rara call :

Rara : weyh wawa kau ade gadoh dengan T***** kea ? 
Wawa : takde lah , aku baik dengan dye siap chatting lagi , Asal weyh dye ade cakap pasal aku kea ?
Rara : Ohh , takde pape lah . Kau ade tgk blog T***** takk ?
Wawa : Ehhh , bukan dye takde blog kea ? dye kata dekat aku dye takde blog --' . 
Rara : ohh , yekea . hmm , kau ade cakap pasal T***** kea dalam blog kau ?
Wawa : Asal ? adee tapi satu post jea :) 
Rara : kau cerita pasal apa ? 
Wawa : aku nak dye lepaskan aiman , sebab dye kan scandle aiman ..
Rara : Mane kau tahu dye scandle aiman ?
Wawa : aku suruh dye jujur dengan aku lah . aku tnye aiman " bie ade perempuan lain kea ? siapa ? " lepas tuh aiman jujur dye ade T****** . aku geram update lah dalam blog :) Hee ~
Rara : owhh , okay lah wey bubye ..
Wawa : okayy bubye :)

# Ehhhh , pelik-2 jea rara nie T****** kata dekat aku dye takde blog , kau tiba-2 tanye macam tuh asal dwohh ? Hmmm , Risau gila bhaii .. Hmmm :(

lepas aku tak sedap hati aku call aiman :(

Aiman : Heyy baby , 
Wawa : Heyy yunk ,
Aiman : Muahhh ,
Wawa : Haha , gila :P ,, Bie , bie sayang bby takk ?
Aiman : Ofcoz lha pendek ! knapa niyh ?
Wawa : hmm , takde pape lah bie , bie iloveyou :(
Aiman : ckp Skunk ! bby i love you more 
Wawa : bby tak sedap hati lha sayang , bby takut bie tinggalkan bby lha :(
Aiman : Byyyy ! jangan pikir macam tuh lha sayang .
Wawa : hmm , okayy lha geok jap lagi bby call balik taw .
Aiman : okayy , bye bby i love you more then you love me sayang ! 
Wawa : apa kuat sikit :)
Aiman : I LOVE YOU MORE THEN YOU LOVE ME PENDEKKK ! ! ( menjerit )
Wawa : Haha ,  thankyou sayang , i know this . I love you so muchh buncit !
Aiman : Muahhh , dekat pipi kau yang tembam tu .
Wawa : Elehhh , gemok nie :) Muahhhhhhhh dekat pipi bie jugakk :*

# Lepas aku takut dye tinggalkan aku aku terus call dye . then , dye buat aku tenang :) Thankyou bie . That why aku sayang kau gemokk !

No comments:

Post a Comment